• Ο 33χρονος Σαράντος Ευσταθόπουλος υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ – ΦΩΤΟ

  3:11 μμ, Δευτέρα 28 Σεπ 2015 3:11 μμ, Δευτέρα 28 Σεπ 2015

  Μία νέα υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε από τον Σαράντο Ευσταθόπουλο, έναν 33χρονο ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα του διαδικτύου, της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

  Η ανακοίνωση του Σαράντου Ευσταθόπουλου

  "Σήμερα που κλείνω τα 33, πήρα τη σημαντική απόφαση, με πλήρη συναίσθηση των ορίων των δυνάμεων και των δυνατοτήτων μου, με απόλυτη ταπεινοφροσύνη και δίχως ίχνος αυταρέσκειας, σεβόμενος όλα τα στελέχη της ΝΔ, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟ να σταλεί ΕΠΕΙΓΟΝ & ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ, εντός και εκτός ΝΔ.

  Δηλώνω την πρόθεσή μου να συμμετέχω ενεργά στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου της ΝΔ.

  Η Νέα Δημοκρατία:

  1. ΔΕΝ απευθύνεται μόνο στους έχοντες και κατέχοντες.

  2. ΔΕΝ είναι κόμμα μόνο για οικογένειες από μεγάλα πολιτικά και επιχειρηματικά τζάκια.

  3. ΔΕΝ απαρτίζεται μόνο από μέλη που ζουν στις πλέον ακριβές συνοικίες των μεγάλων αστικών κέντρων.

  4. ΔΕΝ προϋποθέτει να κλείσεις τα 60 για να σταδιοδρομήσεις πολιτικά και να προσφέρεις στον τόπο σου από θέσεις ευθύνης.

  5. Δεν είναι κόμμα 60ρηδων και μόνο, βολεμένων, αέργων ή ανεπάγγελτων, όπως στρεβλά έχει "περάσει" στην κοινωνία!

  6. Πιστεύει ακόμα σε αρχές, αξίες και ιδανικά όπως η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια, ιδιαιτέρως δε τώρα που πλήττονται βάναυσα. ΑΛΛΩΣΤΕ αυτά τα κατασυκοφαντημένα ιδανικά κράτησαν την κοινωνία μας όρθια στα πέτρινα χρόνια της κρίσης.

  7. Έχει στις τάξεις της και αυτοδημιούργητους ανθρώπους, που εργάστηκαν και εργάζονται σκληρά και κατάφεραν να πετύχουν ξεκινώντας από το μηδέν (αυτοί αποτελούν τη σημαντική πλειοψηφία).

  8. Πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα και πάλι με την κοινωνία, ιδίως δε με τη νέα γενιά!!!

  9. Πρέπει να αλλάξει "πρόσωπο", κάτι που συνεπάγεται και αλλαγή φυσικών προσώπων, τα οποία πλέον η κοινωνία καλώς ή κακώς δεν αποδέχεται.

  10. Πρέπει να αναγεννηθεί είτε αυτό προϋποθέτει συναίνεση και σύμπνοια είτε ρήξη με το χθες και το σήμερα... Εάν θέλει να έχει αύριο. Εάν θέλουμε η πατρίδα μας να έχει αύριο.

  Για να αλλάξει η ΝΔ πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς.

  Για να αλλάξουμε εμείς πρέπει να έχουμε τη διάθεση και το κουράγιο να το πράξουμε.

  Για να το πράξουμε πρέπει να μην έχουμε απογοητευτεί από τις άκαρπες προσπάθειες δεκαετιών.

  Για να μην έχουμε απογοητευτεί, πρέπει κατά κανόνα να είμαστε νέοι, που ακόμα ονειρευόμαστε πως θα αλλάξουμε τον κόσμο όλο...

  Με αισιοδοξία,

  Σαράντος Ευσταθόπουλος"

  Ποιος είναι ο Σαράντος Ευσταθόπουλος;

  Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Παλιά Κοκκινιά του Πειραιά. Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται εδώ και 6 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

  Εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής του Ομίλου DPG (Newsbomb.gr) για 4 έτη και ως Διευθυντής Διαδικτυακών Μέσων του Ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για 1 έτος.

  Είναι ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ενημερωτικού site του Πειραιά Piraeuspress.grκαι Πρόεδρος της Ένωσης Τοπικών Ενημερωτικών Sites, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας της Διαφημιστικής Εταιρίας DIGITAD PC.

  Διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά επί θητείας Βασίλη Μιχαλολιάκου και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

  Διαβάστε επίσης:

  Επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για την "φοροκαταιγίδα"

  Υπέρ του Μεϊμαράκη τάσσεται ο Κόνσολας

  Το παρασκήνιο της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα - Τι του είπε ο Καραμανλής

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα