Ψωμιάδης: Χωρίς Ψωμιάδηδες εκλογές δεν κερδίζονται

«Η ΝΔ έχει χάσει πέντε εκλογικές αναμετρήσεις, χωρίς Ψωμιάδη, Χωρίς Ψωμιάδηδες εκλογές δεν κερδίζονται. Στην περιοχή μας δεν μπορείς να κατέβεις σε εκλογές χωρίς Ψωμιάδη. Ο Ψωμιάδης δεν έχει πεθάνει», δήλωσε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, αναφορικά με την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ.

Ο κ. Ψωμιάδης, μιλώντας στον FOCUS FM 103,6, αποκάλυψε ότι έχει συγκεντρώσει 17 μέχρι στιγμής υπογραφές από την πολιτική γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πρόσθεσε ότι τα στοιχεία που του έστειλε η «σάπια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, Συγγρού, προκειμένου να αποστείλει σχετικό υλικό με τις θέσεις του, είναι σε μεγάλο βαθμό λανθασμένο, όσον αφορά τις ταχυδρομικές, ηλεκτρονικές διευθύνσεις κτλ. «Τι θέλετε να κάνω», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

Στην ερώτηση, ποιον θα στηρίξει, εάν δεν κατέβει τελικά υποψήφιος, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε, «Αυτόν που μπορεί να μιλήσει με την κοινωνία, αυτόν που προέρχεται από την κοινωνία».

«Η ΝΔ έχει χάσει πέντε εκλογικές αναμετρήσεις, χωρίς Ψωμιάδη, Χωρίς Ψωμιάδηδες εκλογές δεν κερδίζονται. Στην περιοχή μας δεν μπορείς να κατέβεις σε εκλογές χωρίς Ψωμιάδη. Ο Ψωμιάδης δεν έχει πεθάνει. Ο Ψωμιάδης είναι όρθιος, ζωντανός. Χωρίς Ψωμιάδη η Νέα Δημοκρατία, η σημερινή, διότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αυτή που όλοι οραματιζόμαστε, αυτή που βρήκαμε χθες», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.

«Η πραγματική Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή, πρέπει να ψάξουμε να τη βρούμε», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Φουντώνει η “μάχη” στη Νέα Δημοκρατία – Όλο το παρασκήνιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ