Παπαδημούλης: Η ρεαλιστική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ εγκρίθηκε στην κάλπη παραπάνω από ό,τι περιμέναμε

«Η ρεαλιστική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα εγκρίθηκε στην κάλπη θεαματικά, παραπάνω από ότι κι εμείς περιμέναμε, έχοντας υπογράψει μια πολύ δύσκολη συμφωνία και έχοντας και την πληγή της διάσπασης» σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Η ψήφος την Κυριακή ήταν μια αίσθηση ότι μπροστά μας έχουμε δύσκολα μέτρα, βαριά, αλλά εμπιστευόμαστε περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα ότι μπορούν να τα εφαρμόσουν με δικαιότερο τρόπο, ότι μπορούν να παλέψουν καλύτερα  από τους προηγούμενους το θέμα του χρέους» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.

«Εάν καταφέρουμε να περάσουμε αυτούς τους δύσκολους ανηφορικούς μήνες τότε θα μπορέσουμε από τα μέσα του 2016 να έχουμε ανάκαμψη της οικονομίας» επεσήμανε.

«Ο στόχος της κυβέρνηση είναι  να εφαρμόσουμε τη συμφωνία και να περάσουμε με επιτυχία την πρώτη αξιολόγηση έτσι ώστε μέσα στο χρόνο να έρθει η απομείωση του χρέους και να προχωρήσει η σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος.» σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Ο Τσίπρας θα είναι ο στυλοβάτης της σταθερότητας

Παπαδημούλης: Ο Ντάισελμπλουμ προτιμά τη συζήτηση πίσω από τις κλειστές πόρτες…

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ