Γεωργιάδης: Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει υποψηφιότητα η οποία να με καλύπτει

«Δεν ξέρω να σας το πω αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου στον Real Fm 97,8, σχετικά με το αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.

«Αν δεν δω ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι και ποια είναι η ιδεολογική συζήτηση, πως θα σας πω εάν είμαι κι εγώ», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «γιατί είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει μία υποψηφιότητα η οποία να με καλύπτει και η ιδεολογική πλατφόρμα και οι πολιτικές που θα προτείνει να είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτά που πιστεύω εγώ».

«Για εμένα έπρεπε, πριν γίνει η διαδικασία της εκλογής αρχηγού, αυτό είχα προτείνει από την αρχή, να γίνει μια μεγάλη εθνική συνδιάσκεψη στην οποία θα συζητάγαμε τις πολιτικές που είναι να ακολουθήσει η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ. Το ιδεολογικό μας πρόσημο, δηλαδή. Αυτό δεν έγινε. Θα πρέπει αναγκαστικά να γίνει μέσω της εκλογής αρχηγού. Άρα η εκλογή αρχηγού δεν είναι θέμα προσώπου, είναι θέμα πολιτικών».

Ακούστε το ηχητικό

Διαβάστε επίσης:

Κεφαλογιάννης: Στη ΝΔ πρέπει να αλλάξουν όλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ