Πατούλης: Είμαι ετοιμοπόλεμος να είμαι φαντάρος, αξιωματικός ή ό,τι άλλο χρειαστει

«Είμαι ετοιμοπόλεμος να είμαι φαντάρος, αξιωματικός ή ό,τι άλλο χρειαστεί, εφόσον πρέπει να χρειαστεί ή θα πρέπει να γίνει» σημείωσε  ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

«Θεωρώ ότι τα επόμενα δύο, τρία εικοσιτετράωρα είναι πάρα πολύ σημαντικά και για την κούρσα της διαδοχής της ΝΔ και για εκείνους που θα συμμετέχουν» πρόσθεσε.

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι το αίτημα για μια αξιωματική αντιπολίτευση «που πρέπει να δώσει καλά δείγματα γραφής και να αποτελεί την ελπίδα για την επόμενη αλλαγή σωστής διακυβέρνησης της χώρας, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο στο επίπεδο των πολιτικών» που πρέπει να υιοθετηθούν και αυτές πρέπει να είναι, όπως είπε, «άνοιγμα στην κοινωνία, λύση στα προβλήματα, να είναι στην καρδιά των ζητημάτων».

«Τα πρόσωπα, τα οποία πρέπει να διεκδικήσουν την ηγεσία της ΝΔ πρέπει να έχουν δείγματα γραφής προσφοράς, εργασίας και βεβαίως απόκρισης με θετικό πρόσημο στην προσφορά. Αυτό ζητά η κοινωνία, δηλαδή, μια αξιωματική αντιπολίτευση που να παράγει πολιτική μέσα από ευρωπαϊκά πλαίσια και φυσικά με δυνατότητες προσώπων που να έχουν όρεξη να προσφέρουν και όχι να πάρουν» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

«Εάν αυτά λοιπόν είναι αντιληπτά από αυτούς οι οποίοι φιλοδοξούν να είναι στην κούρσα της διαδοχής, εμείς, αν θέλετε, σε αυτά τα πλαίσια, θα είμαστε εκείνοι που θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και εάν φυσικά χρειαστεί να είμαστε στρατιώτες ή αξιωματικοί ή κάτι περισσότερο θα το δούμε στα πλαίσια αυτών των παραμέτρων και των αρχών» πρόσθεσε.

«Δική μου άποψη, όποιος έχει αυτές τις δυνατότητες δικαιούται να συμμετέχει» τόνισε ο κ. Πατούλης προσθέτοντας «από εκεί και πέρα αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε κάποιες δεοντολογίες, οι οποίες τηρούνται. Όλοι, θεωρώ, ότι οφείλουμε να δούμε ποια θα είναι η κίνηση του κ. Μεϊμαράκη».

«Αυτό που έχει μεγάλη αξία είναι ποιος, την επόμενη μέρα, θα ενέχει πραγματικά τη δυνατότητα εναλλακτικής λύσης στη διακυβέρνηση της χώρας και όχι ποιος θα διατηρήσει απλώς τα κομματικά όρια ενός κόμματος και εν προκειμένω της ΝΔ» επεσήμανε ο κ. Πατούλης.

«Άρα, αυτή η διαδικασία, την οποία σας περιέγραψα, ελπίζω να είναι στο μυαλό όλων εκείνων οι οποίοι θα συμμετέχουν τελικά ή θα ευλογηθούν αν θεωρούν ότι πρέπει να ευλογηθούν από κάποιον» είπε ο κ. Πατούλης. 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Από τι θα εξαρτηθεί αν θα είναι υποψήφιος ο Κεφαλογιάννης

Υπέρ της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη ο Τασούλας

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ