Κυριάκος Μητσοτάκης: “Για να δούμε αν θα υπογράψει ο επίτιμος την υποψηφιότητά μου” – ΒΙΝΤΕΟ

«Ξέρω ότι πολλοί δεν θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε παράλληλα πως «όσοι περισσότεροι υποψήφιοι, τόσο το καλύτερο» και τόνισε πως «κάναμε σφάλμα αν επιτρέψαμε να φανεί η Νέα Δημοκρατία δεξιό κόμμα λόγω κάποιων στελεχών».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πως «έχουμε μια πολύ καλή προσωπική σχέση αλλά είναι κοινό μυστικό πως δεν βλέπουμε την πολιτική από το ίδιο πολιτικό πρίσμα. Νομίζω ότι έχει μια άλλη αντίληψη για το πως βλέπει την Νέα Δημοκρατία, από αυτήν που έχω εγώ». Ενώ για τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είπε: Για να δούμε αν θα υπογράψει ο επίτιμος την υποψηφιότητά μου”.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον κ.Μεϊμαράκη, λέγοντας «ήταν αξιέπαινη η προσπάθεια του, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό» και συνέχισε υποστηρίζοντας πως «δεν είναι απαραίτητο να είναι νέος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αρκεί να λέει την αλήθεια».

Δείτε το βίντεο:

 

 Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Δεν συμφωνούμε σε όλα με την Ντόρα – Ρωτήστε την αν με στηρίζει – ΒΙΝΤΕΟ

“Γαλάζια” ραντεβού για την επόμενη μέρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ