Μπόλαρης: Στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης το τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ

«Η ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί και τους νόμους και τις αρμοδιότητες των υπουργών, βρίσκεται σε διάσταση και με την ακρίβεια και με την αλήθεια, ενώ κινείται και στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης», τόνισε ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης.

Ο κ. Μπόλαρης, μιλώντας στον Focus FΜ 103,6, ανέφερε: «Καμία ανάμειξη δεν είχα με εκείνη την υπόθεση και αυτό γιατί δεν είχα καμία αρμοδιότητα, η ανακοίνωση αυτή εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα», υπενθυμίζοντας ότι για την υπόθεση των οροθετικών αποφάνθηκε η δικαιοσύνη.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπογράμμισε μάλιστα, πως το πιο κρίσιμο στην ιστορία του 2012, με τη δημοσιοποίηση τω στοιχείων των οροθετικών γυναικών και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν πως έγινε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

«Υπηρέτησα το υπουργείο υπηρετώντας τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη και θεωρώ ότι το έκανα με όλη μου τη ψυχή», κατέληξε ο κ. Μπόλαρης.

Η απάντηση του κ. Μπόλαρη έρχεται ως αντίδραση στην ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία εκφράζει έκπληξη απογοήτευση και αγανάκτηση για την τοποθέτηση του Μάρκου Μπόλαρη στην θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Μάρκος Μπόλαρης διετέλεσε υφυπουργός Υγείας του 2012 με υπουργό τον Ανδρέα Λοβέρδο και κάνει αναφορά στην υπόθεση με τις οροθετικές.

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση – σοκ της Ραχήλ Μακρή: Οίκος ανοχής η Βουλή

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ