Η Χρυσοβελώνη για την ανάρτηση με το Άουσβιτς του Δ. Καμμένου – ΒΙΝΤΕΟ

«Είχε συμβεί ένα ατυχές περιστατικό με τον Δημήτρη τον Καμμένο, αλλά μου ζήτησε συγγνώμη και έτσι δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο» δήλωσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή την ανακοίνωση που είχε βγάλει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος  για τον Δημήτρη Καμμένο σχετικά με το σχόλιο που είχε κάνει ο ίδιος στο Τwitter για το Άουσβιτς.

Δείτε το βίντεο:

 

Παράλληλα, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” σημείωσε ότι «ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν αυτός που ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Του το ζήτησε να παραιτηθεί και είπε ότι μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια τουλάχιστον των ισχυρισμών του κ. Καμμένου ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του».

Σε ό,τι αφορά τις αντισημιτικές αναρτήσεις στους λογαριασμούς του Δημήτρη Καμμένου στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε ότι προφανώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «δεν τα ήξερε όλα αυτά, γιατί αν τα γνώριζε δεν θα τον είχε προτείνει ή θα είχε ξεκαθαριστεί το θέμα πριν γίνει η συγκεκριμένη πρόταση».

«Αυτό που έχει σημασία και αποδεικνύει και την εντιμότητα του προέδρου του κόμματος είναι ότι μόλις ετέθη θέμα αμέσως αντέδρασε και αμέσως την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου. Ο Πάνος Καμμένος σε τέτοια θέματα δεν διαπραγματεύεται, δεν κάνει εκπτώσεις, δεν χαρίζεται σε κανέναν», τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη.

Επίσης, η κα Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι ο Δημήτρης Καμμένος αμέσως ανταποκρίθηκε και δεν δημιούργησε θέμα.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει χρόνο- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ