• Δεν θα είναι υποψήφιοι

  4:02 μμ, Κυριακή 15 Απρ 2012 4:02 μμ, Κυριακή 15 Απρ 2012

  Κυριολεκτικά την... τελευταία στιγμή θα ολοκληρωθεί η κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα.

  Με 8 πρόσωπα να έχουν «κλειδώσει», οι τρεις εναπομείνασες θέσεις έχουν προκαλέσει έντονο πονοκέφαλο στη Συγγρού, αφού αρκετά είναι εκείνα τα στελέχη που παρά τις πιέσεις δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι.

  Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας Ντίνος Διαμάντος. Παρά το γεγονός ότι η κομματική «ποινή» που του είχε επιβληθεί έχει ανασταλεί αλλά και το ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα ήθελε να είναι στο ψηφοδέλτιο, ο ίδιος φέρεται να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο.

  Το ίδιο συμβαίνει και με το μέλος της ΝΟΔΕ Γρηγόρη Πρεζεράκο που χθες είχε την τελική επαφή για να πει το οριστικό «όχι». Πάραυτα, ο κ. Πρεζεράκος λόγω του πρότερου επαγγελματικού του βίου (απόστρατος αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας) ήδη έχει «επιστρατευθεί» και περιοδεύει σε Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία προκειμένου να έχει επαφές με άλλους αποστράτους και όχι μόνον.

  Με την υποψηφιότητα που θα πρεσβεύει την επαρχία Ελασσόνας να αποτελεί ακόμη δυνατό γρίφο, το όνομα του πρώην αντινομάρχη κ. Ντόκου επανέρχεται και μάλιστα αρκετά έντονα.

  Ανοιχτό βέβαια παραμένει πάντα το ενδεχόμενο να έχουμε γυναικεία υποψηφιότητα από το χώρο της νομικής.

  Πηγή: onlarissa.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα