Μητσοτάκης: Δεν θα ήμουν υποψήφιος αν δεν πίστευα ότι έχω τα προσόντα – ΒΙΝΤΕΟ

«Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ» ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Δεν θα ήμουν υποψήφιος αν δεν πίστευα ότι έχω τα κατάλληλα προσόντα» σημείωσε, προσθέτοντας ότι υπηρετεί την παράταξη από 15 ετών.

«Η ΝΔ χρειάζεται ριζική ανανέωση. Και ως προς τις αξίες  της και ως προς την πολιτική αλλά κυρίως ως προς τα πρόσωπα» σημείωσε.

«Το πρόβλημα της ΝΔ είναι πιο βαθύ από το πρόσωπο του αρχηγού. Ο κ. Μεϊμαράκης  έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια να συγκρατήσει τις δυνάμεις της ΝΔ. Του είμαστε υπόχρεοι και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον αγώνα που έδωσε» υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι «το πρόβλημα της ΝΔ είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια έχει πάρει διαζύγιο από τα προαγωγικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.»  

Επεσήμανε ακόμη ότι οι αξίες της ΝΔ, όπως την οραματίζεται είναι «ελευθερία, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους». Σημείωσε ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος της  ΝΔ θα ανανεωθούν και τα στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ της ανοιχτής εκλογής από την βάση με δικαίωμα συμμετοχής και πολιτών που τώρα δεν είναι μέλη του κόμματος, προσθέτοντας ότι είναι θα είναι καλό να υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για την προεδρία.

«Ξέρω ότι υπάρχουν πολίτες που δεν θα με ψηφίσουν επειδή προέρχομαι από ένα πολιτικό τζάκι. Ζητώ από τους πολίτες να με αξιολογήσουν για το έργο μου, για τις θέσεις μου, για το βιογραφικό μου, για τη συνέπεια μου» επεσήμανε.

Ανέφερε ακόμα ότι καλά έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και άνοιξε το θέμα της διαδοχής προσθέτοντας ότι «θα βγούμε πιο δυνατοί».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ ο Μητσοτάκης – ΤΩΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν περίμενα τέτοια διαφορά – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ