Άδωνις: Οι δυνάμεις του μνημονίου έχουν 80% και αυτό είναι ένα συν για την κοινωνία – ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

“Ο Μεϊμαράκης έκανε πολύ καλή δουλειά και μπράβο του” δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο STAR, στην εκλογική βραδιά που συντονίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. 

“Η Ελλάδα πρέπει αύριο να έχει κυβέρνηση. Αν είναι αυτό το αποτέλεσμα εγώ αν με ρωτάτε ποια κυβέρνηση θα έχουμε αύριο δεν ξέρω” είπε ο κ. Γεωργιάδης και ρώτησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που βρίσκεται στο πάνελ με ποιον θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. “Το πρόβλημα τώρα αρχίζει να γίνεται πρόβλημα της χώρας και όχι πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αν δεν έχουμε κυβέρνηση έχουμε πρόβλημα”. 

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι η ΝΔ βάζει τη χώρα πάνω από το κόμμα και απευθυνόμενος εκ νέου στον πρώην υπουργό Οικονομικών του είπε: “Toν σέβομαι τον κ. Τσακαλώτο αλλά μάλλον έχει μείνει στο παρελθόν. Μαζί είμαστε τώρα στο μνημόνιο παρέα. Αφήστε τα περί ταξικότητας, τα περί αριστεράς, είναι παρελθόν”.

“Το πλεονέκτημα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι ότι αν αθροίσετε τις δυνάμεις του μνημονίου σε αυτή την αναμέτρηση, για πρώτη φορά από το 2010 το μνημόνιο έχει 80- 85%. Αυτό είναι ένα συν για την ελληνική κοινωνία” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τα exit poll – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ