Καυγάς Παπαμιμίκου – Ποταμιού στο Facebook

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της ΝΔ και του Ποταμιού, με αφορμή μια ανάρτηση του γραμματέα της ΝΔ.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ζήτησε από τους ψηφοφόρους που σκέφτονται να επιλέξουν μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, όπως το Ποτάμι, να στηρίξουν τη ΝΔ.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου στο Facebook

“Καλούμε όλους αυτούς που μέχρι αυτή τη στιγμή σκέφτονταν να ψηφίσουν μεταρρυθμιστικές δυνάμεις όπως το Ποτάμι, να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία. Με εξασφάλισμένη την είσοδο του Ποταμιού στη Βουλή, ο μόνος στόχος για όλους τους πολίτες που πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις πρέπει να είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο έτσι, αύριο το πρωί θα μπορούμε να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, ικανή και αποφασισμένη να εφαρμόσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις”.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ποταμιού που χαρακτήρισε ντροπή τη δήλωση του κ. Παπαμιμίκου.

“Η δημόσια έκκληση της ΝΔ μεσούσης της εκλογικής διαδικασίας να μην ψηφίσει ο κόσμος το Ποτάμι, είναι ντροπή για ένα κόμμα που θέλει να λέγεται δημοκρατικό. Γίνεται κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας και είναι έξω από κάθε πολιτική δεοντολογία. Ελπίζουμε οι Έλληνες πολίτες να δώσουν τη δέουσα απάντηση. Η Νέα Δημοκρατία απ’ ό,τι φαίνεται δεν αλλάζει. Ακολουθεί τις ίδιες παλαιοκομματικές πρακτικές που υπερασπιζόταν και τα χρόνια που κυβερνούσε”, ήταν η ανάρτηση του Ποταμιού στη σελίδα του στο Facebook.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ