Ανοιχτή προπαγάνδα της Χ.Α. στα εκλογικά τμήματα καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανοιχτή προπαγάνδα υπέρ της φασιστικής Χρυσής Αυγής σε εκλογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης με ανοχή δικαστικών και αστυνομίας, καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της: 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την προκλητική στάση της φασιστικής Χρυσής Αυγής να κάνει ανοιχτή προπαγάνδα μέσα σε εκλογικά τμήματα πιέζοντας τους ψηφοφόρους.

Συγκεκριμένα στα 279 και 280 εκλογικά τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης, στο 11ο ολοήμερο Δημ. Σχολείο Θεσσαλονίκης, Αμαλίας 60, με την άδεια των δικαστικών αντιπροσώπων, στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης με φανερά τα σύμβολά της, έχουν αναλάβει τα μοιράζουν τα ψηφοδέλτια στους ψηφοφόρους. Η κατάπτυστη στάση των δικαστικών αντιπροσώπων συναντά και την ανοχή της αστυνομίας.

Στο κλιμάκιο εκλογικών εποπτών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι δικαστικοί αντιπρόσωποι υπερασπίστηκαν τις παρανομίες είτε γιατί είναι ανίκανοι να πάρουν την ευθύνη της εκλογικής διαδικασίας είτε γιατί υποστηρίζουν τους φασίστες.

Εντύπωση προκαλεί η αδιαφορία των εκλογικών αντιπροσώπων των άλλων κομμάτων, ειδικά της Αριστεράς.

Γίνεται φανερό ότι τη στιγμή που πέφτουν οι μάσκες και η Χρυσή Αυγή παραδέχεται την ευθύνη για την εγκληματική της δράση, η ανοχή που έχει από ΜΜΕ και δυνάμεις του επίσημου πολιτικού σκηνικού την αποθρασύνουν. Είναι φανερό ότι το παρακρατικό μόρφωμα αξιοποιεί και τις διασυνδέσεις με τον κρατικό μηχανισμό και την αστυνομία. Ξένη προς το λαό δύναμη οι φασίστες, μόλις νιώσουν ότι έχουν πλάτες το πρώτο πράμα που δοκιμάζουν είναι να νοθεύσουν τη λαϊκή βούληση.

Αναγκαίο όσο ποτέ ένα μαχητικό αντιφασιστικό κίνημα λαού ενάντια στην εγκληματική και αντιδημοκρατική δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Μια δράση που στοχεύει στην υπονόμευση του αγώνα κόντρα σε μνημόνια, τραπεζίτες, χρέος και ΕΕ.

 

Διαβάστε επίσης

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την Χρυσή Αυγή: Προκαλούν στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ