Διευκρινίσεις των υπουργείων για το θέμα των διοδίων

Διευκρινίσεις αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τη διέλευση πολιτών από τους σταθμούς διοδίων δίνουν με κοινή τους ανακοίνωση το υπουργείο Εσωτερικών και Οικονομίας.

Τα υπουργεία σημειώνουν ότι «προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουν την ελεύθερη δίοδο από όλους τους σταθμούς διοδίων» και ότι «το σχετικό αίτημα διατυπώθηκε και εγγράφως προς τις Εταιρείες των Αυτοκινητοδρόμων και της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου μέσω της Γενικής Γραμματείας Υποδομών».

Επίσης υπογραμμίζουν ότι «οι εν λόγω εταιρείες με απαντητικές επιστολές τους διατύπωσαν την άρνησή τους,  με το αιτιολογικό της διασάλευσης των Συμβάσεων Παραχώρησης».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

1. Εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, τα Υπουργεία,  Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μέσα στο πλαίσιο της αρμοδιότητας τους προκειμένου να διασφαλίσουν την ελεύθερη δίοδο και την άνευ καταβολής τιμήματος διέλευση των εκλογέων από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας των εκλογών.

2. Το σχετικό αίτημα διατυπώθηκε και εγγράφως προς τις Εταιρείες των Αυτοκινητοδρόμων και της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου μέσω της Γενικής Γραμματείας Υποδομών.

3. Οι εν λόγω εταιρείες με απαντητικές επιστολές τους διατύπωσαν την άρνησή τους,  με το αιτιολογικό της διασάλευσης των Συμβάσεων Παραχώρησης.

Διαβάστε επίσης:

Χριστοδουλάκης: Κάνω έκκληση να απελευθερωθούν τα διόδια στην επιστροφή των ψηφοφόρων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ