• Γεννηματά: Θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών

  11:38 μμ, Παρασκευή 18 Σεπ 2015 11:38 μμ, Παρασκευή 18 Σεπ 2015

  Την αισιοδοξία της ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας Φώφη Γεννηματά, μιλώντας απόψε σε συγκέντρωση στην Πάτρα.

  «Διεκδικούμε την τρίτη θέση, γιατί εμείς πρέπει να πάρουμε την τρίτη διερευνητική εντολή και όχι η Χρυσή Αυγή», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε: «Ομολόγησαν χθες ότι έχουν την πολιτική ευθύνη για μια δολοφονία. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική επιλογή. Είναι στήριξη σε εγκληματίες».

  Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά είπε ότι «κάθε μέρα επιστρέφουν σύντροφοί μας σε όλη την Ελλάδα και χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας».

  Μάλιστα, σε αυτό το σημείο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Θέλω και από εδώ, από την Πάτρα, να απευθυνθώ σε όλους, όσοι πορευτήκαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια, σε όσους ονειρευτήκαμε μαζί, σε όσους αλλάξαμε μαζί την Ελλάδα. Σας καλώ να ξανασυναντηθούμε. Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα το κοινό μας σπίτι».

  Αναφερόμενη στο μετεκλογικό τοπίο η Φώφη Γεννηματά σημείωσε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται από τη Δευτέρα κυβέρνηση σταθερή, κυβέρνηση τετραετίας» και πρόσθεσε: «Εμείς μπορούμε να είμαστε ο καταλύτης για τη συνεργασία, ο εγγυητής της σταθερότητας. Είμαστε η γέφυρα, η πυξίδα για να μην «μπατάρει» η χώρα ούτε προς τα αριστερά ούτε προς τα δεξιά. Γιατί εμείς μπορούμε να κινητοποιήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και να χτίσουμε το νέο κοινωνικό κράτος που έχει ανάγκη η Ελλάδα, για να στηρίξει τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, που βίωσαν την κρίση την φτώχεια και τον αποκλεισμό».

  Επίσης, αναφερόμενη προς το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ σημείωσε, ότι «ο στόχος για αυτοδυναμία είναι μια νέα αυταπάτη, το κακέκτυπο του δικομματισμού οδηγεί σε νέα αδιέξοδα, που δεν μπορούν να δώσουν λύση στην κρίση» και συμπλήρωσε: «Ας το πάρουν απόφαση, κανένας δεν μπορεί να σηκώσει μόνος το βάρος εξόδου της χώρας από την κρίση. Οφείλουν να καταλάβουν ότι μόνο μαζί μπορούμε.»

  Στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά είπε ότι «εμείς δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση χωρίς πρόγραμμα, σχέδιο και συνοχή, δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε ουρά κανενός». Όπως συμπλήρωσε, «χρειάζονται μεταρρυθμίσεις, εθνικό σχέδιο ανάπτυξης και μια δεσμευτική κοινωνική συμφωνία ώστε η χώρα να ξεπεράσει την κρίση».

  Ακόμη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «εμείς επενδύουμε στην αναπτυξιακή προοπτική τη χώρας, με μοχλό τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», διότι όπως υπογράμμισε, «επιδιώκουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, με προτεραιότητα τη στήριξη των επιχειρήσεων, κίνητρα για επενδύσεις και στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας».

  Διαβάστε επίσης:

  Γεννηματά: Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι στήριξη σε εγκληματίες

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα