Θεοδωράκης: Δεν θα αφήσουμε τη χώρα να πάει σε νέες εκλογές

«Κανένας δε μπορεί να αρνηθεί ότι όλους όσους έχουν κυβερνήσει μέχρι σήμερα, τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, τους έχουμε πληρώσει ακριβά. Αν δεν κάνουμε ένα διαφορετικό βήμα την Κυριακή, δε μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό στη ζωή μας» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο ζητάει από τον ελληνικό λαό να δυναμώσει το Ποτάμι δίνοντάς του 10% στις επόμενες εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν πάρουμε ένα ποσοστό μικρότερο από αυτό των προηγούμενων εκλογών, δεν θα μπορέσουμε να επηρεάσουμε τις εξελίξεις όπως θέλουμε και δεν θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε την κοινωνία. Πρέπει λοιπόν το πρώτο κόμμα να έχει απέναντί του μια ισχυρή δύναμη για να την υπολογίσει και όχι για να κυβερνάει ερήμην της».

««Μη θεωρείτε δεδομένο ότι το Ποτάμι θα συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση. Να θεωρείτε δεδομένο ότι το Ποτάμι δεν θα αφήσει τη χώρα να πάει σε νέες εκλογές. Μπορεί λοιπόν να συμμετάσχουμε, να στηρίξουμε ή να ανεχθούμε μια κυβέρνηση», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωράκης: Εμείς θα φέρναμε καλύτερη συμφωνία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ