Λαϊκή Ενότητα: Τμήμα της μνημονιακής εκτροπής οι δημοσκοπήσεις

Την εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων αμφισβητεί με ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων «εξυπηρετούν το σχέδιο της περιθωριοποίησης των δυνάμεων που αντιστέκονται στο μνημονιακό εξευτελισμό».

Η Λαϊκή Ενότητα υπενθυμίζει επίσης τις προβλέψεις των εταιριών στο δημοψήφισμα και ζητά από τους πολίτες «να τους αγνοήσουν, να γυρίσουν την πλάτη στο στημένο “ντέρμπι” για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη μνημονιακή συγκυβέρνηση».

Ολόκληρη η ανακοίνωσης τη Λαϊκής Ενότητας:

«Για άλλη μια φορά οι δημοσκοπήσεις γίνονται τμήμα της μνημονιακής και αντιδημοκρατικής εκτροπής. Οι ίδιες εταιρείες με τις ίδιες υποτιθέμενα αντικειμενικές μεθόδους που πρόβλεπαν οριακή διαφορά ή επικράτηση του “ναι” στο δημοψήφισμα, έρχονται τώρα να εξυπηρετήσουν το σχέδιο πολιτικής περιθωριοποίησης των δυνάμεων που αντιστέκονται στο μνημονιακό εξευτελισμό και κυρίως τη Λαϊκή Ενότητα, προσφέροντας συνειδητά και εξόφθαλμα παραποιημένη εικόνα της δυναμικής τους.

Καλούμε τους πολίτες να τους αγνοήσουν, να γυρίσουν την πλάτη στο στημένο “ντέρμπι” για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη μνημονιακή συγκυβέρνηση, να ψηφίσουν όπως αγωνίστηκαν, λέγοντας “όχι” στην παράταση της καταστροφής και στηρίζοντας την ελπίδα και τη Λαϊκή Ενότητα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Λαφαζάνης: Δεν είμαι…Τσαουσέσκου

Νέο σποτ της Λαϊκής Ενότητας με πρωταγωνιστή τον Γλέζο -ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ