Βαρουφάκης: Αυτά που λέει ο Τσίπρας με κάνουν να θέλω να αποτραβηχτώ – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα συνέντευξη με αιχμές προς τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

«Το να ακούω τον φίλο μου και σύντροφό μου Αλέξη Τσίπρα να παραδέχεται αυτό το τρομερό πακέτο μέτρων και να λέει ότι μπορούμε να το εφαρμόσουμε λίγο καλύτερα από τους άλλους, με κάνει να θέλω να αποτραβηχτώ και να πω ότι αυτός δεν είναι ένας δρόμος που θέλω να διαβώ μαζί του», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Γ. Βαρουφάκης, μιλώντας στο Russia Today και συνέχισε:

«Ο Τσίπρας παραδόθηκε και με τον τρόπο αυτό η κρίση στην Ελλάδα συνεχίζεται. Παραδόθηκαν σε μια παράλογη λογική, παραδόθηκαν και έτσι συνεχίζεται η κρίση, κάτι στο οποίο αντιστάθηκα για πέντε χρόνια».

«Αν ο Θεός και οι άγγελοί του έρχονταν και έφτιαχναν ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα, η τρόικα θα το απέρριπτε στην πλειοψηφία του, γιατί ενδιαφερόταν μόνο στο να μας ταπεινώσει, ώστε να δείξει στην Ισπανία και την Ιρλανδία ότι αν ψήφιζαν κάτι που δεν θα άρεσε στην τρόικα, τότε θα τους συντρίψει», σχολίασε ακόμα σχετικά με την τρόικα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Πιο τσουχτερά τα πρόστιμα της εφορίας – Όλες οι αλλαγές

Μοσκοβισί: Δεν βλέπω την ανάγκη να αλλάξει το πλαίσιο του ελληνικού προγράμματος

ΥΠΟΙΚ: “Τρύπα” 4 δισ. ευρώ στα έσοδα το 8μηνο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ