Στις 21:00 της Κυριακής η πρώτη εκλογική εκτίμηση

Στις 11 το πρωί αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η ακριβής ώρα που θα πληροφορηθούμε την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. 

Ωστόσο, η Singular Logic που θα είναι υπεύθυνη εταιρεία για μια κόμη φορά για την μετάδοση των αποτελεσμάτων σύμφωνα με πληροφορίες θα ενημερώσει σήμερα, ότι λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής όταν και θα έχει συγκεντρωθεί το 10% των εκλογικών τμημάτων της Επικράτειας θα δοθεί στη δημοσιότητα η πρώτη εκλογική εκτίμηση για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών. 

Ενώ αύριο Παρασκευή παρουσία του Α. Μανιτάκη και εκπροσώπων της εταιρείας θα γίνει η γενική πρόβα για την εκλογική βραδιά.

Πρόβα τζενεράλε για τη Singular Logic

Την Παρασκευή 18.09.2015 στις 11:00 το πρωί, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Αντώνη Μανιτάκη και της Διοίκησης της Singular Logic, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών η τελική γενική δοκιμή των συστημάτων για τις εκλογές.

Η γενική δοκιμή-πρόβα θα καλυφθεί τηλεοπτικά από συνεργείο της ΕΡΤ και το υλικό θα διανεμηθεί στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς. 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Η αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη είναι το δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα

Θεοδωράκης: Το πολιτικό σύστημα πρέπει να στερηθεί όσα στερήθηκε και ο λαός – ΒΙΝΤΕΟ

Γεννηματά: Δεν είμαστε ουρά κανενός

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ