Λαϊκή Ενότητα: Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντί να «ξεμπερδέψει με το παλιό» κατάφερε να γίνει μέρος του

«Το παλιό και διεφθαρμένο καθεστώς το επανέφερε στο προσκήνιο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράφοντας και ψηφίζοντας στη Βουλή το σφαγιαστικό τρίτο Μνημόνιο», αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Attica.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα, είπε: «Αυτοί που έφυγαν χθες ανοίγοντας το δρόμο της επιστροφής του παλιού και διεφθαρμένου καθεστώτος δεν θα έχουν κανένα λόγο να έρθουν αύριο να στηρίξουν μία προσπάθεια, οπότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για αυτό. Ο καθένας έχει τραβήξει το δρόμο του».

Με αφορμή αυτή την αναφορά το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, έκανε το παρακάτω σχόλιο.

«Το παλιό και διεφθαρμένο καθεστώς το επανέφερε στο προσκήνιο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράφοντας και ψηφίζοντας στη Βουλή το σφαγιαστικό τρίτο Μνημόνιο, μαζί με τους πολιτικούς εκπροσώπους αυτού του καθεστώτος. Και μ’ αυτούς τους πολιτικούς ετοιμάζεται ο Αλέξης Τσίπρας να συγκυβερνήσει μετεκλογικά. Τελικά, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντί να «ξεμπερδέψει με το παλιό», κατάφερε να γίνει μέρος του».

Διαβάστε επίσης:

Ο Τσίπρας για τη ΛA.Ε: έφυγαν ανοίγοντας το δρόμο της επιστροφής του παλιού και διεφθαρμένου καθεστώτος- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ