Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο χθεσινό ντιμπέιτ – ΦΩΤΟ

Η «μάχη» του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά και αυτή των δημοσιογράφων που ρωτούσαν καθώς και των ρεπόρτερ που το κάλυπταν, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Και η αλήθεια είναι ότι πίσω από τις κάμερες τα πράγματα είχαν πολύ πιο ενδιαφέρον…

Λίγο πριν την έναρξη της τηλεμαχίας, ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μεϊμαράκη, προσπάθησαν να ανταλλάξουν μία χειραψία, αλλά το γεγονός ότι τους είχαν ήδη καλωδιώσει δεν τους επέτρεψε να χαιρετηθούν με άνεση.

 

Λίγο νωρίτερα οι δύο πολιτικοί αρχηγοί είχαν φτάσει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ο μεν Αλέξης Τσίπρας με το σακάκι κρεμασμένο στον ώμο κι ο δε Βαγγέλης Μεϊμαράκης αυτή τη φορά έτοιμος, φορώντας την γραβάτα του.

Την παράσταση, όμως, έκλεψαν οι γυναίκες δημοσιογράφοι του ντιμπέιτ, με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, ενώ ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε τη στιγμή που έβαζαν τις τελευταίες πινελιές μακιγιάζ.

Με δεύτερη γραβάτα στο χέρι προσήλθε στο κτήριο της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Μάκης Γιομπαζολιάς, ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Στον “αγώνα”, όμως, ρίχτηκαν και οι πολιτικοί ρεπόρτερ όλων των ΜΜΕ που αρκετή ώρα πριν αρχίσει το ντιμπέιτ είχαν “κατασκηνώσει” στον προαύλιο χώρο του ραδιομεγάρου της κρατικής τηλεόρασης.

Αλλά και στο κοντρόλ της ΕΡΤ η θερμοκρασία “έπιασε” κόκκινο.

 

Διαβάστε επίσης:

Δείτε ολόκληρο το debate Τσίπρα – Μεϊμαράκη – ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος ήταν ο νικητής του debate; Ψηφίστε εδώ

Η αποτίμηση του debate Τσίπρα-Μεϊμαράκη “στον ενικό” με τον Νίκο Χατζηνικολάου

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ