Τσίπρας: Δεν θα δούμε το σενάριο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

«Δεν θα δούμε το σενάριο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ γιατί είναι κακό για τον τόπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα το λαϊκό κόμμα απέναντι στο συντηρητικό κόμμα. Θα ήταν και μία κακή κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «γίνεται μία προσπάθεια εκ του  πονηρού, να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αποτελεσματική και ότι η χώρα χρειάζεται τεχνοκρατική κυβέρνηση, ότι η χώρα χρειάζεται τεχνοκράτες και όχι πολιτικούς».

«Επιχειρήθηκε να αντιμετωπιστεί η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ με τη λογική του σεναρίου της παρένθεσης. Το σχέδιο αυτό δεν πέρασε και τώρα έχουν σχέδιο να μας αναγκάσουν, να μας εγκλωβίσουν στη διαδικασία της ενσωμάτωσης και να πάμε σε μία κυβέρνηση ζόμπι, η οποία θα έχει δύο κόμματα τα οποία δεν έχουν κοινά χαρακτηριστικά και θα εφαρμόζουν μία πολιτική με μία τεχνοκρατική αντίληψη. Και με πρωθυπουργό κάποιον που δεν θα επιλέξει ο ελληνικός λαός», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρα προσθέτοντας ότι «δεν μας καλούνε σε συνεργασία» αλλά «σε  ενσωμάτωση σε ένα παλιό κομματικό καθεστώς το οποίο το έχει ζήσει ο ελληνικός λαός».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Μετά από 7 μήνες ο Μεϊμαράκης διαχώρισε τους πρόσφυγες από τους μετανάστες – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ