Μεϊμαράκης: Θα απευθυνθώ σε άλλες δυνάμεις αν ο κ. Τσίπρας δεν θέλει – ΒΙΝΤΕΟ

«Σαφώς και θα είμαι ο Πρωθυπουργός και σαφώς θα απευθυνθώ σε άλλες δυνάμεις αν ο κ. Τσίπρας δεν θέλει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για το ενδεχόμενο που το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

“Μόνο αν συνεννοηθούμε όλοι σε αυτή τη χώρα, σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση θα μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Οι άλλες χώρες που είχαν μνημόνιο, είτε βγήκαν είτε βγαίνουν επειδή συνεννοήθηκαν τα κόμματα. Μπορούμε να συνεννοηθούμε και να διατηρήσουμε την αυτονομία μας. Κυβέρνηση με πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στην Ευρώπη. Το ερώτημα καλύτερα θα ήταν να το απαντήσει ο κ. Τσίπρας. Μόλις απαντήσει, αν απαντήσει, θα σας πω και με ποια χαρακτηριστικά μπορούμε να προχωρήσουμε. Έχω αποδείξει ότι αναλαμβάνω ευθύνες, έχω αποδείξει ότι στα δύσκολα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή” σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Αν ο κ. Τσίπρας θέλει να συμμετέχει στην κυβέρνηση ως αντιπρόεδρος, θα το συζητήσω με τους επιτελείς μου», είπε, αλλά εξέφρασε την εκτίμηση ότι κάτι τέτοιο δεν το επιθυμεί.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Μεϊμαράκης: Να αποφασίσει ο λαός, θέλει αλήθειες ή ψέματα; – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ