Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας είναι σε στρατηγικό κενό. Τι φοβάται; – ΒΙΝΤΕΟ

«Γιατί τόση εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ να μην θέλει να μπει μέσα; Το πρώτο εξάμηνο, τον πρώτο χρόνο να πάμε μαζί. Ποιο είναι το πρόβλημα;», αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης για την άρνηση του κ. Τσίπρα να μπει σε κυβέρνηση συνεργασίας.

«Γιατί τόση εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ να μην θέλει να μπει μέσα; Το πρώτο εξάμηνο, τον πρώτο χρόνο να πάμε μαζί. Ποιο είναι το πρόβλημα; Τι φοβάται; Για να πετροβολάει πάλι; Για να μας πει σε έξι μήνες ότι είναι αντιμνημονιακός; Ο κ. Τσίπρας αυτή τη στιγμή είναι σε στρατηγικό κενό. Γι αυτό και έχει τόσο βαθιές αντιφάσεις και αντιθέσεις», σχολίασε αρχικά ο κ. Μεϊμαράκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ και συνέχισε:

«Το υπέγραψε, το ξέρει, αναγνωρίζει ότι είναι επώδυνο, ας έρθει να το εφαρμόσει. Εφόσον εγώ είμαι πρωθυπουργός, θα έχει κάποια στελέχη που θα μου δώσει που θα έχουμε κοινή πολιτική. Δεν φαντάζομαι ο ίδιος να θέλει να αναλάβει καμία θέση με εμένα πρωθυπουργό. Αν όμως θέλει, εδώ είμαστε. Είμαστε σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο. Οφείλουμε τουλάχιστον το 2016 να έχουμε μια συνοχή, να έχουμε μια μετριοπάθεια και να συμφωνήσουμε τουλάχιστον στα βασικά. Δεν θέλει; Θα τον προσπεράσω, θα πάω σε άλλες πολιτικές δυνάμεις αλλά θα τον καταγγείλω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μεϊμαράκης: Να αποφασίσει ο λαός, θέλει αλήθειες ή ψέματα; – ΒΙΝΤΕΟ

Οι θερμές χειραψίες Μεϊμαράκη με Καραμανλή- Σαμαρά – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ