Το απόλυτο ντέρμπι σε 5 δημοσκοπήσεις - Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων

  • επικοινωνία

11 Απριλίου 2021 | Εορτάζουν:
  • Αντύπας
  • Θεοχάρης
  • Λάζαρος
  • #ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
  • #ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

  • Το απόλυτο ντέρμπι σε 5 δημοσκοπήσεις - Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων

    7:50 πμ, Κυριακή 13 Σεπ 2015 7:50 πμ, Κυριακή 13 Σεπ 2015

    Πολιτική

    Μάχη στήθος με στήθος δίνουν στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, καθώς με βάση τα ευρήματα πέντε δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο η διαφορά μεταξύ των δυο κομμάτων δεν ξεπερνά τη μία μονάδα.

    Από τα ποσοστά που συγκεντρώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, όσο και τα άλλα κόμματα η εκλογική μάχη της 20ής Σεπτεμβρίου προμηνύεται θρίλερ.

    Σε δημοσκόπηση της MRB για τη Realnews η διαφορά των δυο κομμάτων κυμαίνεται σε 0,4%. Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει 25,9%, η ΝΔ 25,5%, ακολουθεί η ΧΑ με 6,1%, το ΚΚΕ με 5,7%, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με 5,3%, το Ποτάμι 4,9%, η Ένωση Κεντρώων με 3,9%, η Λαϊκή Ενότητα 3,2%, ενώ εκτός βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με 2,6%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται σε 14,1% του δείγματος.

    Διαβάστε περισσότερα στη Realnews αυτής της Κυριακής

    Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής

    Σε δημοσκόπηση της εταιρίας Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ανέρχεται σε 0,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου λαμβάνει ποσοστό 26,7%, η ΝΔ 26,2%, η ΧΑ 7%, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 6,1%, ΚΚΕ 5,9%, Ποτάμι 5%, Λαϊκή Ενότητα 4,2%, Ένωση Κεντρώων 3,6% και οι ΑΝΕΛ με 3,1%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται σε 10,2%.

    Alco για Πρώτο Θέμα

    Σε δημοσκόπηση της εταιρίας Alco για το Πρώτο Θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με 0,7 μονάδες. Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 25,4%, η ΝΔ 24,7%, η ΧΑ 6,4%, το ΚΚΕ 6,2%, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 5,1%, το Ποτάμι 4%, η Ένωση Κεντρώων 3,9%, η Λαϊκή Ενότητα 3,4% και οι ΑΝΕΛ μένουν εκτός βουλή με 2,6%. Οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε 10,4% του δείγματος.

    Public Issue Αυγή της Κυριακής

    Απόλυτο ντέρμπι δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρίας Public Issue για την Αυγή της Κυριακής. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου αποσπούν από 31%, τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με 8%, η ΧΑ 7%, το ΚΚΕ 6,5%, το Ποτάμι 4,5%, η Λαϊκή Ενότητα 4%, η Ένωση Κεντρώων με 3% και οι ΑΝΕΛ 2%.

    RASS για το Παρόν της Κυριακής

    Στις 0,3 μονάδες ανέρχεται η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ σε δημοσκόπηση της εταιρίας RASS για το Παρόν της Κυριακής. Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 27,4%, η ΝΔ 27,1%, η ΧΑ 6,4%, το ΚΚΕ 5,5%, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 4,8%, το Ποτάμι 3,8%, η Ένωση Κεντρώων 3,3%, η Λαϊκή Ενότητα 3%, οι ΑΝΕΛ 2,3%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται σε 13,1%.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι θερμές χειραψίες Μεϊμαράκη με Καραμανλή- Σαμαρά - ΦΩΤΟ

    Τσίπρας: Να μας λείπουν οι συμβουλές των παραδομένων

    Μεϊμαράκης: Πρωθυπουργός του εξηντάευρου ο Τσίπρας - ΒΙΝΤΕΟ

    • ΝΤΕΡΜΠΙ
    • ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
    • ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ
    • ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
    • Share
    • Tweet
    • Share
    • Email
    σχολίασε κι εσύ
    σχετικά άρθρα
    • Τσίπρας: Δεν μπορούν να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις με ΝΔ

      Τσίπρας: Δεν μπορούν να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσ...

    • Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας είναι σε στρατηγικό κενό. Τι φοβάται; - ΒΙΝΤΕΟ

      Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας είναι σε στρατηγικό κενό. Τι φοβά...

    • Μεϊμαράκης: Να αποφασίσει ο λαός, θέλει αλήθειες ή ψέματα; - ΒΙΝΤΕΟ

      Μεϊμαράκης: Να αποφασίσει ο λαός, θέλει αλήθειες ή ψέμα...

    • Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας πάει για μαλλί αλλά μπορεί να βγει και κουρεμένος

      Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας πάει για μαλλί αλλά μπορεί να βγει...

    • Μητρόπουλος: Οι πιο παράδοξες, ανήθικες και αδιέξοδες εκλογές

      Μητρόπουλος: Οι πιο παράδοξες, ανήθικες και αδιέξοδες ε...

    • Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά τον ελληνικό λαό - ΒΙΝΤΕΟ

      Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά τον ελληνικό λαό - ΒΙΝΤΕΟ...

    • Μεϊμαράκης στον Άνθιμο: Μόνο στον Τσίπρα θα πηγαίνετε;

      Μεϊμαράκης στον Άνθιμο: Μόνο στον Τσίπρα θα πηγαίνετε;

    • Ο Καμμένος… ξυρίζει τον Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

      Ο Καμμένος… ξυρίζει τον Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

    • Εκλογικό θρίλερ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις - Δείτε τα ποσοστά

      Εκλογικό θρίλερ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις - Δείτε τα πο...

×
  • το blog μου
  • πολιτική
  • οικονομία
  • διεθνή
  • κοινωνία
  • αθλητισμός
  • lifestyle
  • media
  • στήλες
  • ξεχωρίζουν
  • εκπομπές
  • Όροι Χρήσης
  • Επιστροφή στην κορυφή ▲
© 2021 enikos.gr
↑