Μεϊμαράκης: Η τελευταία μου σκέψη πριν κοιμηθώ είναι… – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Star και την Μάρα Ζαχαρέα.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε για την αντίδρασή του στο τηλεφώνημα του Αντώνη, όταν του πρότεινε να γίνει πρόεδρος του κόμματος και πως έφτασε μέσα σε ένα μήνα να διεκδικεί την πρωθυπουργία.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι δεν είναι τυχαίος και ότι έχει προσόντα ωστόσο όπως υποστήριξε “αποδείχθηκε ότι δεν έκανε καλή επιλογή συνεργατών, με απότελεσμα να αλλάζει σε τακτά διαστήματα συνεργάτες. Είναι ο μόνος πρωθυπουργός που μέσα στο τρίμηνο – τετράμηνο έκανε ανασχηματισμό. Δεν έχει ξανακάνει άλλος”.

Αποκάλυψε ότι είναι πεισματάρης και ότι όταν βάζει στόχους θέλει να τους πετυχαίνει. “Να ξέρετε αν οι πολίτες μου δώσουν την εντολή θα το πάω. Πρέπει να το πάω. Δεν έχουμε δικαίωμα να προδώσουμε αυτές τις εντολές των πολιτών”. 

Όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θεωρεί ότι οι πολίτες δεν θα προλάβουν να ενημερωθούν σωστά μέχρι την ημέρα των εκλογών, καθώς και ότι ο ίδιος επιφυλάσσεται να δώσει υποσχέσεις προεκλογικά.

Τέλος, αποκάλυψε πως η τελευταία του σκέψη πριν κοιμηθεί είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Φώφη Γεννηματά.

Δείτε το βίντεο του Star

 

Διαβάστε επίσης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ