Μπουτάρης σε Μεϊμαράκη: Όχι απλά καλή επιτυχία, να είσαι και πρώτος – ΒΙΝΤΕΟ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη είχε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, όπως τα έργα του μετρό ,το λιμάνι και το αεροδρόμιο.

«Για λόγους ευγενείας σε οποιονδήποτε αρχηγό έρχεται, του ευχόμαστε καλή επιτυχία» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης. «Στον πρόεδρο Μεϊμαράκη του λέω, όχι απλά καλή επιτυχία, να είσαι και πρώτος».

“Εκτιμώ απεριόριστα το ξεκάθαρο στίγμα που έδωσε ο πρόεδρος για την ανάγκη συναινετικών λύσεων σε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι γινόμαστε ένα, κρατάμε ο καθένας την ταυτότητα αλλά νερώνουμε ο καθένας το κρασί του για ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα.” δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Δείτε το βίντεο:

Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης αποκάλυψε ότι τον συνδέει παλιά φιλία με τον κ. Μπουτάρη. «Ήθελα να εκπέμψω το μήνυμα οτι ξεκίνησα με την επίσκεψη μου στο δήμο επειδή σέβομαι την αυτοδιοίκηση και την θεωρώ θεσμικό συνεργάτη της κεντρικής κυβέρνησης» σημείωσε.

«Δεν θέλω να αναλάβω δεσμεύσεις, αλλά έδωσα μία δέσμευση στον δήμαρχο. Μεγάλες αποφάσεις που αφορούν τη ζωή των δημοτών του, δεν θα ληφθούν χωρίς να τις συζητήσουμε, χωρίς να διαβουλευτούμε» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης και προσθέτοντας οτι «οι ώρες που έρχονται είναι δύσκολες και δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Η κεντρική διοίκηση έχει ανάγκη τη συνεργασία της αυτοδιοίκησης».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thestival.gr

Πηγή φωτο-βίντεο: thestival.gr

Διαβάστε επίσης:

Μπουτάρης σε Θεοδωράκη: Εδώ στο δημαρχείο όλοι ψηφίζουν Ποτάμι – ΦΩΤΟ

Τσίπρας για Μπουτάρη: Μου Ευχήθηκε να κερδίσουμε με μία ψήφο αλλά… – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ