Μεϊμαράκης για Καμμένο: Έχει προεκλογικό δόλο… έχει παλαβώσει – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν έχω καταλάβει γιατί με κατηγορεί. Έχει προεκλογικό δόλο», σχολίασε μεταξύ άλλων πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με αφορμή τα όσα του καταλογίζει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Τελείωσε αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πια καινούριο. Είπε, του απήντησα, τελειώσαμε. Επειδή συνέχισε θεωρώ ότι το έκανε για να μου φάει το 1,5 λεπτό στην ΕΡΤ. Δεν έχω καταλάβει γιατί με κατηγορεί. Η δικογραφία έχει υπογραφεί Φεβρουάριο. Με βάση τον κανονισμό, μπορεί αριθμός βουλευτών να ζητήσει να γίνει συζήτηση και το θυμήθηκε τώρα; Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές; Και μου λέτε ότι δεν είναι βρώμικη δουλειά; Με λέει υπόδικο αυτός που είναι γραμμένος στη δικογραφία Τσοχατζόπουλου που έκανε ραντεβού μαζί του; ο κ. Καμμένος είναι ή δεν είναι στη δικογραφία στο ημερολόγιο του Άκη;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και συνέχισε:

«Εγώ μετά το 10 ελέγχθηκα από πάνω μέχρι κάτω. Εγώ λέγομαι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ξέρουν τη διεύθυνσή μου, να έρθουν να με ελέγχουν πλήρως, αλλά σε θέματα ηθικής τάξης δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Δεν έχω καταλάβει γιατί με κατηγορεί. Έχει δόλο προεκλογικό και έχει παλαβώσει επειδή δεν μπαίνει στη βουλή. Δεν είναι θέμα δεξιού, κεντρώου, έχει παλαβώσει, τα έχει παίξει την τελευταία εβδομάδα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μειμαράκης: Ο “πονηρούλης” Τσίπρας μετέθεσε για μετά τις εκλογές τους φόρους – ΒΙΝΤΕΟ

Οι κόκκινες γραμμές των Βρυξελλών που καθορίζουν τη ρητορική ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Νέα ανατρεπτική δημοσκόπηση – Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ