Debate στη ΔΕΘ με ερωτήσεις από παραγωγικούς φορείς πρότεινε ο Καμμένος

Την καθιέρωση ενός διαφορετικού debate, που θα διεξάγεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προτείνει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια συνάντησης που είχε απόψε ο κ. Καμμένος με τη διοίκηση της ΔΕΘ είπε ότι τις ερωτήσεις στο debate, θα τις υποβάλλουν στους πολιτικούς αρχηγούς οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και φορέων, γιατί – όπως είπε – αυτοί θα πρέπει να ενημερώνονται για τα ζητήματα της οικονομίας και της αγοράς που τους αφορούν άμεσα.

«Κάνω την πρόταση δημοσίως προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, να γίνεται ένα debate κάθε χρόνο, στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της ΔΕΘ και τις ερωτήσεις να τις κάνουν οι παραγωγικοί φορείς και όχι οι δημοσιογράφοι. Οι παραγωγικοί φορείς πρέπει να γνωρίζουν τις θέσεις των κομμάτων για τα ζητήματα που τους αφορούν».

Στη διάρκεια της συνάντησης με τη διοίκηση ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε κορυφαίο τον συνδυασμό πολιτισμού και εμπορίου, που αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της 80ης ΔΕΘ και επισήμανε την βαρύτητα των κλαδικών εκθέσεων. Στάθηκε ιδιαίτερα στην έκθεση Freskon, τονίζοντας πως η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει το πανελλαδικό μεταφορικό κέντρο της εγχώριας παραγωγής φρούτων και λαχανικών με κατεύθυνση τις αγορές της Ευρώπης, της Μ. Ανατολής και τη Ρωσία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας έκανε μία αναφορά στις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας και στις περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης της, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης στάθηκε ιδιαίτερα στο περιεχόμενο και στα θεματικά αφιερώματα της 80ης ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην επίσκεψη του στην 80η ΔΕΘ συνοδευόταν από υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του κόμματός του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ