Βαρύτατες υπόνοιες από τον Καμμένο για τον Βαρουφάκη – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν αποκλείω ο κ. Βαρουφάκης να έπαιξε έναν κακό ρόλο σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξή Τύπου από την 80ή ΔΕΘ.

«Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ. Το σχέδιο ήταν προαποφασισμένο. ο κ. Κουκουλόπουλος το 2010 ή 11, είχε προαναγγείλει ότι έχουμε ήδη πτωχεύσει αλλά αυτό θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο του 2015. Τόσο μάντης ήταν ο κ. Κουκουλόπουλος; Ήταν ένα σχέδιο, όταν θα έσκαγε το θέμα της Συρίας, η Ελλάδα να ήταν σαν αερόσακος. Ήθελαν την Ελλάδα έξω από την Ε.Ε, με μία βοήθεια, για να μην φτάσουν ποτέ στην Ευρώπη οι ορδές των προσφύγων», σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κ. Βαρουφάκη:

«Δεν αποκλείω ο κ. Βαρουφάκης να έπαιξε έναν κακό ρόλο σε αυτό. Όταν σχεδιάζαμε τη διαπραγμάτευση, τον ρώτησα πολλές φορές. Κι αν φτάσουμε στο αδιέξοδο, δεν πρέπει να προετοιμάσουμε μια άλλη λύση; Πάντα απέφευγε να απαντήσει για την άλλη λύση. Άλλοι τρέχαμε για να βρούμε δυνατότητες χρηματοδότησης της χώρας από μία άλλη λύση», είπε και συμπλήρωσε:

«Ο κ. Βαρουφάκης στηρίχτηκε στην θεωρεία των παιγνίων και μας έλεγε 50% θα υποχωρήσουν τώρα, 50% αργότερα. Η σημερινή του συμπεριφορά, όπως και η μεταφορά της πρότασης Σόιμπλε στην κυβέρνηση σαν προαναγγελία, μας είπε κάποια στιγμή “ξέρετε, με πήρε ο Σόιμπλε και μου είπε, μήπως θέλετε να σας βοηθήσουμε να βγείτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να σας δώσουμε μία μεγάλη αποζημίωση και διαγραφή του χρέους; Ποιοι είχαν να κερδίσουν από αυτό; Σίγουρα είχε να κερδίσει ο Σόιμπλε και η Γερμανία, αλλά και αρκετά Fund στις ΗΠΑ για τα οποία παλαιότερα εργαζόταν ο κ. Βαρουφάκης».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Καμμένου στον Μπάμπη Παπαδημητρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Καμμένος: Την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει Μεϊμαράκης, πιθανόν δεν θα υπάρχει και Γεννήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ