Καμμένος: Την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει Μεϊμαράκης, πιθανόν δεν θα υπάρχει και Γεννήματα – ΒΙΝΤΕΟ

«Την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει Μεϊμαράκης, όπως πιθανόν δεν θα υπάρχει και Γεννήματα» σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ, σε ερώτηση σχετικά με το τι θα συμβεί εφόσον, μετά τις εκλογές, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν επαρκούν για το σχηματισμό κυβέρνησης.

«Πιστεύω ότι θα δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις, όπου άνθρωποι μετριοπαθείς οι οποίοι έχουν τη θέληση, μπορούν να συμμετάσχουν σ’ αυτό το σχήμα που απέδειξε ότι η εθνική συμφιλίωση δεν είναι απλώς όραμα αλλά είναι πράξη» πρόσθεσε.

«Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε κυβέρνηση με τον κ. Βενιζέλο, ούτε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ούτε με τον κ. Πλεύρη και τον κ. Βορίδη και τους υπόλοιπους που έχει μαζέψει ο κ. Σαμαράς και διατηρεί ο κ. Μεϊμαράκης.» επεσήμανε ο κ. Καμμένος.

Σημείωσε ωστόσο ότι «υπάρχουν βουλευτές στη ΝΔ που χωράνε μαζί μας στη δημιουργία μιας κυβέρνησης. Δεν είναι ακροδεξιοί και δεν έχουν τη λογική και τον λόγο που έχουν αυτοί  που περιέγραψα και που έχει ο κ. Μεϊμαρακης».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μεϊμαράκης για Καμμένο: Επειδή φαίνεται ότι μένει εκτός Βουλής, έχει παλαβώσει – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Καμμένου στον Μεϊμαράκη – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ