Χριστοδουλοπούλου: Όταν μιλάω εγώ οι ειδήσεις αποκτούν μία ιδιαίτερη υπόσταση

«Όταν μιλάω εγώ οι ειδήσεις αποκτούν μία ιδιαίτερη υπόσταση…» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, αναφερόμενη στη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της.

«Επανειλημμένως τα ΜΜΕ έχουν αναφερθεί σε αυτούς τους επιτήδειους που στα νησιά πλουτίζουν, κι αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς και το ξέρουν και οι νησιώτες. Απλώς όταν το είπα εγώ, μέσα σε μια συνέντευξη μιάμισης ώρας, απομόνωσαν πάλι το σχετικό απόσπασμα…» σημείωσε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι: «Στο πρόσωπό μου, γιατί με θεωρούν ασθενή κρίκο προφανώς, θέλουν να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική πολιτική».

Σε ό,τι αφορά την έλλειψη χώρων φιλοξενίας των μεταναστών και των προσφύγων αλλά και στα προβλήματα που προκλήθηκαν από τις μεγάλες ροές και την καθυστέρηση στις ταυτοποιήσεις, η κ. Χριστοδουλοπούλου επεσήμανε ότι: «Το μεγάλο πρόβλημα είναι ταυτοποίηση. Δεν ήταν η φιλοξενία. Διότι οι ροές όπως ήταν μέχρι να φύγουμε ήταν σχετικά διαχειρίσιμες. Το μεγάλο πρόβλημα υπήρχε στα νησιά για τον χρόνο που έπρεπε να μείνουν οι άνθρωποι εκεί για να κάνουν τις σχετικές διαδικασίες. Και αυτές οι διαδικασίες είναι εξαιρετικά γραφειοκρατικές αλλά δυστυχώς είναι υποχρεωτικές από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ