Από το Ποτάμι στην κορυφή των ΑΝΕΛ μέσα σε… λίγες ώρες – ΦΩΤΟ

Φωτιά έχει πάρει το διαδίκτυο με την 25χρονη Ελληνοαμερικανίδα, Χριστίνα Τρεμόντι, η οποία μέχρι και πριν από λίγες μέρες, θα ήταν υποψήφια με το Ποτάμι.

Τελικά, μπορεί να φωτογραφήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη στην ομιλία του προς τους υποψηφίους του Ποταμιού, στο Θέατρο Αλκμήνη, ωστόσο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, την τοποθέτησαν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Έτσι, η νεαρή ακτιβίστρια που έγινε γνωστή για την ιστοσελίδα ενάντια στα φακελάκια, που δημιούργησε, από τα… αζήτητα του Ποταμίου, βρέθηκε στα… σαλόνια της πολιτικής σκηνής, αλλά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στο Ποτάμι, δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι σε μόλις 48 ώρες, η 25χρονη από φανατική του κόμματος, πέρασε στην… απέναντι όχθη και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Μόνο η ίδια ξέρει τι μεσολάβησε μέσα σε 48 ώρες», σχολιάζουν κύκλοι του Ποταμιού και τονίζουν πως η πολυσυζητημένη… μεταγραφή, έγινε από την ανάγκη της ίδιας, να προβληθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι λίστες του Ποταμιού και συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μέσα σε αυτές, άλλαξε στάση.

Χαρακτηριστικά, σε εκδήλωση του Ποταμιού στις 22 Ιουνίου, είχε μιλήσει λέγοντας ότι «από την αρχή ήταν Ποτάμι, γιατί είναι το κόμμα που της ταιριάζει! Φρέσκο και καινοτόμο».

 

Διαβάστε επίσης:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ