Ο Μεϊμαράκης για την υπόθεση Καρούζου – ΒΙΝΤΕΟ

Στην υπόθεση Καρούζου αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό“.

Ο κ. Μεϊμαράκης απαντώντας σε ερώτηση για την υπόθεση των υποβρυχίων και στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου,  σε μια αποστροφή του λόγου είπε απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου: “Εσείς ο ίδιος όταν είχατε μια καταγγελία την είχατε δημοσιεύσει και καλά κάνατε”.

 “Όταν έρχεται στην εφημερίδα μια καταγγελία η οποία μάλιστα αναφέρει πολιτικά ονόματα και έρχεται ο ρεπόρτερ και μου λέει έχω εδώ κατάθεση που αναφέρει τρία πολιτικά ονόματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δημοσιεύσω” είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα της Realnews για την υπόθεση Καρούζου.

“Καλά κάνατε εγώ απλώς οργίστηκα τότε γιατί αισθάνθηκα ότι το υιοθετήσατε κιόλας” απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

“Όχι δεν είναι έτσι” ανταπάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για το συγκεκριμένο θέμα. 

“Πήγα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και κατέθεσα αίτημα να ανοιχτούν οι λογαριασμοί όλων- και των συγγενών μου- ερευνήθηκα δύο χρόνια από πάνω μέχρι κάτω, βγήκε έκθεση του ΣΔΟΕ λεπτομερής, βγήκε η εισαγγελέας διαφθοράς και είπε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις και γι’ αυτό ακριβώς με βλέπετε και μόνος μου τα ανοίγω αυτά τα θέματα και τα απαντώ” συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης.  

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ