Κωνσταντοπούλου: Η Λαϊκή Ενότητα αντιπροσωπεύει την ελπίδα – ΒΙΝΤΕΟ

“Η Λαϊκή Ενότητα αντιπροσωπεύει το πρώτο ανάχωμα στη νεομνημονιακή λαίλαπα, αντιπροσωπεύει την ελπίδα, στην οποία κάποιοι έριξαν χώμα για να τη θάψουν και λάσπη για να την σκεπάσουν” τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τοποθέτησή της στη συνέντευξη Τύπου της Λαϊκής Ενότητας στη ΔΕΘ.

“Όχι μόνο δεν έχει πεθάνει αλλά σιγοκαίει στα σπλάχνα του λαού και της κοινωνίας και θα αναζωπυρωθεί πολύ σύντομα. Εμείς έχουμε καθήκον να την κρατήσουμε ζωντανή και να την μεταλαμπαδεύσουμε στις νέες γενιές που πιο πολύ θυματοποιούνται από τα μνημόνια” τόνιε.

“Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι μονόδρομος δεν είναι η υποταγή, αλλά η πάλη, η δημοκρατική αντίσταση, ο αγώνας. Το αποδεικνύουμε με το παράδειγμα μας και νομίζω ότι στους 25 βουλευτές που πήραν την πρωτοβουλία να μην υποταχθούν αλλά να συγκροτήσουν τον πυρήνα του νέου μετώπου αντίστασης και στον Παναγιώτη που ανέλαβε την ευθύνη να ηγηθεί αυτού του πυρήνα, αξίζει ο σεβασμός μας και να αναγνωριστεί αυτό που λείπει από εκείνους,  οι οποίοι πολύ γρήγορα ξέχασαν αυτά που είπαν πριν από ένα χρόνο ακριβώς από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη. Λείπει η συνέπεια” είπε και πρόσθεσε: “Θέλω να πω ότι παρά τις δημοσκοπήσεις η απάντηση του λαού μας στην κατά παραγγελία διενέργεια εκλογών για να αποκλειστούν οι πραγματικές αριστερές ριζοσπαστικές δυνάμεις, η αποφασιστικότητα του λαού μας, θα αποδείξει ότι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος στον αγώνα κατά τον αγώνα της μνημονιακής δικτατορίας είναι ο λαός.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαφαζάνης: Εντολοδόχος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ η υπηρεσιακή κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ