Καραγκούνης: Έχουμε ένα μίνιμουμ συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι σαφές το μήνυμα το οποίο δίνει ο πρόεδρος και το κόμμα της ΝΔ. Εμείς ανταποκρινόμαστε στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αν δείτε τις δημοσκοπήσεις, τι λέει η κοινωνία; Συνεργαστείτε για να μπορεί να βγει ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και να μπορέσει η Ελλάδα να προχωρήσει», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8.

«Γιατί; Γιατί το κύριο ζητούμενο είναι η σταθερότητα, η πολιτική σταθερότητα», συμπλήρωσε ο κ. Καραγκούνης και πρόσθεσε:

«Εμείς τι θα πούμε την επόμενη ημέρα, αν είμαστε πρώτο κόμμα; Έχουμε ένα μίνιμουμ, θα έλεγα, συνεννόησης, κυβερνητικών προτάσεων. Υπάρχει ένα μίνιμουμ στο οποίο μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε, για τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα. Εκεί θα καλέσουμε όλα τα κόμματα και πρώτα από όλα θα πάμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι μας έφερε ένα πρόγραμμα το οποίο οι ίδιοι έχουν ιδιοκτησία, οι ίδιοι το έχουν υπογράψει, να μην το ξεχνάμε αυτό, και εμείς θα ζητήσουμε σε ένα εθνικό σχέδιο για την επόμενη μέρα στο μίνιμουμ της συνεννόησης, δηλαδή στις αλλαγές, όλα τα κόμματα να έρθουν και να συμφωνήσουν».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Σακελλαρίδης: Απολύτως εφικτό ένα παράλληλο πρόγραμμα δίπλα στο μνημόνιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ