Μεϊμαράκης: Τι θα κάνουμε με αγρότες και 23% ΦΠΑ στην εκπαίδευση – ΒΙΝΤΕΟ

Τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τους αγρότες και το 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό».

Όσον αφορά στο 23%  ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε πως «αυτό το μέτρο δείχνει μίσος του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι ιδιωτικό ακούει. Στο πρώτο τρίμηνο θα καταθέσουμε και αναθεώρηση του Συντάγματος, για να έχουμε και μη κρατικά Πανεπιστήμια».

«Οι νέοι σπουδάζουν έξω και τα χρήματα πάνε στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα, για λόγους ιδεοληψίας, δεν έχει αλλάξει αυτό», υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ερωτηθείς για το θέμα των αγροτών τόνισε ότι «το συγκεκριμένο θέμα δεν το βλέπω συντεχνιακά. Ισχυρή Ελλάδα σημαίνει ισχυρή περιφέρεια. Το εισόδημα των αγροτών εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και από τις πρώτες ύλες. Αυτοί πως θα ζήσουν;».

«Οφείλουμε να πάμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να τους εξηγήσουμε. Η ΕΕ δεν θέλει να μας σκοτώσει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μας θέλει να μείνουμε. Δεν μπορεί οι όμορες χώρες να έχουν χαμηλό φορολογικό συντελεστή και εμένα να μου επιβάλλεται 26% και 29%.  Αυτό ήδη συζητείται στην ΕΕ. Η Ελλάδα έχει μείνει πίσω», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο από το STAR

 Διαβάστε επίσης:

Μεϊμαράκης: Αυτός είμαι… Αν με θέλετε – ΒΙΝΤΕΟ 

Τσίπρας: Τρώω… ξύλο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ