Κωνσταντοπούλου: Προσκαλώ τον Τσίπρα σε ντιμπέιτ να μου πει τι κερδίσαμε – ΒΙΝΤΕΟ

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σε αυτές τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετέχει, συμμετέχει μία ομάδα Μαξίμου και αυτό φάνηκε από τα ψηφοδέλτια που ανακοινώθηκαν», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ενώ πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, πια δεν υπάρχει, τον διέλυσε ο Πρόεδρος του δυστυχώς και έχει την ευθύνη για αυτό», επισημαίνοντας παράλληλα, ότι «την κυβέρνηση την έριξε το Μαξίμου».

«Δεν έχω ακούσει τι κερδίσαμε. Θα ήθελα να ζητήσω από τον κ. Τσίπρα, θα τον προσκαλούσα και σε ντιμπέιτ, για να μας πει τι κερδίσαμε», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στη συμφωνία.

«Ο κ. Τσίπρας μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει οτιδήποτε επιθυμεί, διαρροές του τύπου μου έτρωγαν τα συκώτια ο Παναγιώτης και η Ζωή. Αν έχει το θάρρος να καθίσει απέναντι και να τα συζητήσουμε», υπογράμμισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα και συμπλήρωσε ότι παρά τα όσα έχουν ακουστεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν την είχε «ποτέ κατσαδιάσει».

Την ίδια στιγμή επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλώντας τον κ. Παυλόπουλο, όπως και τον κ. Τσίπρα, όταν έχουν κάτι να πουν, να έχουν το θάρρος των λόγων τους και να το λένε επωνύμως και όχι μέσω κύκλων. Παράλληλα, ζήτησε από τον κ. Παυλόπουλο να εξηγήσει γιατί δεν διαβίβασε την επιστολή της στους ομολόγους της, ενώ την ίδια ώρα συνομιλούσε με ηγέτες της Ε.Ε. και άλλων κρατών.

Τέλος η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισήμανε ότι «η κοινοβουλευτική λειτουργία καταλύθηκε, όταν το κοινοβούλιο έγινε μία απλή σφραγίδα και υπαγορεύτηκαν οι ημερομηνίες για να ψηφίσουν οι βουλευτές τα αντίθετα από αυτά για τα οποία εξελέγησαν».

 

Δείτε το βίντεο από τον Alpha

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ