“Debate” Βούτση – Γεωργιάδη στον Real fm 97.8

Για το διακύβευμα των εκλογών, την ανάπτυξη, τις μεταρρυθμίσεις, τις επενδύσεις και τους φόρους μίλησαν ο Νίκος Βούτσης και ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8.

Ο Νίκος Βούτσης ανέφερε στον Real Fm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχουν διαφορετική προσέγγιση στην πολιτική τους αναφορικά με τη συμφωνία. «Για αυτό γίνονται οι εκλογές. Ο λαός θα δώσει το δικό του πρόκριμα».

«Θα ήταν ανόητο από την πλευρά μας, και εντελώς “έξω από τα πράγματα” να μπούμε σε μια λογική, και δεν θα μπούμε, μεγάλου συνασπισμού. Στη Γερμανία πρωτοδοκιμάστηκαν πριν από 30-40 χρόνια και ξαναδοκιμάζονται πάλι εκεί», δήλωσε ο κ. Βούτσης.

«Δεν πήγε και πολύ άσχημα  για τη Γερμανία και τα συμφέροντά της αυτός ο συνασπισμός που δοκιμάστηκε εκεί. Γιατί η Γερμανία έχει καταφέρει να γίνει κυρίαρχη δύναμη στην Ευρώπη, και προφανώς ο πολιτικός της πολιτισμός και η πολιτική της σταθερότητα έχει παίξει ρόλο για αυτό», τόνισε από τη μεριά του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αργότερα πρόσθεσε ότι υπάρχουν δύο βασικές φιλοσοφίες, του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ