Λαφαζάνης: Δεν είμαστε κόμμα της δραχμής – ΒΙΝΤΕΟ

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε πρωινή του τοποθέτηση, τόνισε ότι το κόμμα του δεν είναι κόμμα της δραχμής, ενώ επισήμανε ότι «όλοι γνώριζαν ότι στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ γινόταν μια μεγάλη διαμάχη».

«Όχι δεν είμαστε κόμμα της δραχμής.Είμαστε κόμμα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και μία προοδευτική λύση διεξόδου για τη χώρα. Με λιτότητα δεν πάμε ούτε βήμα μπροστά και το 3ον μνημόνιο κουτσουρεύει συντάξεις – μισθούς και διαλύει τις αγροτικές σχέσεις. Όχι λιτότητα. Δεν είναι δυνατόν η χώρα μας να παραδίδεται ως προτεκτοράτο. Όχι στη φορολεηλασία. Δεν είναι δυνατόν τα μικρομεσαία εισοδήματα να λεηλατούνται φορολογικά και να πιστεύουμε ότι θα έχουμε ανάπτυξη. Και όχι στην υποτέλεια», σχολίασε αρχικά ο κ. Λαφαζάνης, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Υπήρχε θεμελιώδης διαφωνία στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, πάρα πολλά χρόνια. Εμείς καταψηφίσαμε τη συμφωνία της 20ης Φλεβάρη. Εμείς διαφωνούσαμε και με την πορεία της διαπραγμάτευσης. Όλοι γνώριζαν ότι γινόταν στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ μια μεγάλη διαμάχη. Βεβαίως όταν φτάσαμε στο μνημόνιο, δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Όλα τα ονόματα

Βαρουφάκης: Η Ευρώπη έχασε την ψυχή της – ΒΙΝΤΕΟ

Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ