Για βραδινό ποτό στη Λάρισα ο Μεϊμαράκης – ΦΩΤΟ

Μετά την ομιλία του στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα ο πρόεδρος της ΝΔ μαζί με βουλευτές και στελέχη του κόμματος του βρέθηκε σε γνωστό τοπικό wine bar, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα μαζί τους.

Στο τραπέζι μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη βρέθηκαν, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Βαγγέλης Παπαλέξης, ο περιφερειάρχης της ΝΔ Γιώργος Ζιαράγκας, η επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρένα Καραλαριώτου, μέλη της ΝΟΔΕ και πολλοί ΟΝΝΕΔίτες μαζί με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τα στελέχη να τα δώσουν όλα μέχρι τις εκλογές και να μην επαναπαυτούν από την δημοσκοπική εικόνα. «Θέλω σοβαρότητα και εγρήγορση από όλους. Καλούμαστε να δώσουμε μια πολύ δύσκολη μάχη. Να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε» φέρεται να είπε ο κ. Μεϊμαράκης προς τα στελέχη του.

Ακόμη, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα της φιλελεύθερης παράταξης ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και στα αγροτικά ζητήματα όπου ο κ. Μεϊμαράκης άκουσε τις ανησυχίες των στελεχών του.

Μάλιστα ο κ. Μεϊμαράκης περπάτησε στις καφετέριες που βρίσκονται πέριξ της πλατείας όπου συνομίλησε με πολύ κόσμο που εκείνη την ώρα απολάμβανε τον καφέ του, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν να βγάλουν μαζί και φωτογραφία.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr

Διαβάστε επίσης

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ