Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας κάνει ότι περνάει από χέρι του για να είναι πειστικός

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “FOCUS FM”.

«O Τσίπρας κάνει ότι περνάει από χέρι του για να είναι πειστικός. Γι’ αυτό διαβάζω και λίγο και τα ψιλά γράμματα, καθώς είναι γνωστό ότι είναι και πονηρούλης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης και συνέχισε:

«Δεν το λέω απαξιωτικά αλλά επειδή διάβασα ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο Kontra News, το οποίο ήταν πολύ πονηρό. Εκεί που πριν από τέσσερις μέρες μιλούσε μόνο για αυτοδυναμία τώρα έριξε γέφυρα επικοινωνίας με το ΠΑΣΟΚ, και δεν αναφέρθηκε στο Ποτάμι. Μου έκανε εντύπωση καθώς το παλιό είναι αυτό που επιλέγουν συνήθως οι κομματικοί μηχανισμοί».

«Δηλαδή ο Τσίπρας την προηγούμενη φορά επέλεξε το παλιό στους ΑΝΕΛ και τώρα το επιλέγει, απ’ ό,τι φαίνεται, στο ΠΑΣΟΚ. Μόνο που δεν ψηφίζει μόνο ο Αλέξης Τσίπρας. Ψηφίζει η κοινωνία, η οποία έχει καταλάβει ότι σε αυτή τη χρονική στιγμή πρέπει να βάλει μπροστά ανθρώπους που να μπορούν να λύσουν τα προβλήματα της χώρας και που έχουν δοκιμαστεί στην πραγματική ζωή» υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι έχει και τις λύσεις και τους ανθρώπους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ