Χανιά: Εντολή τετραετίας ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Ισχυρή εντολή ζήτησε χθες, Πέμπτη, από τα Χανιά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε συγκέντρωση οπαδών και φίλων του κόμματός του στο κέντρο ″Πορτοκάλι″.

«Ζητούμε εντολή τετραετούς θητείας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την αλλαγή στην Ελλάδα. Ζητούμε ισχυρή εντολή», είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους πολίτες να αναδείξουν την Ν.Δ. πρώτο κόμμα, ώστε, όπως είπε, να σχηματισθεί κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία.

Παρ’ όλα αυτά τόνισε την ανάγκη να διαγραφεί το ψέμα από τον πολιτικό διάλογο και κάλεσε τους πολίτες να πουν όχι στην αποχή, όχι όπως είπε στην ψήφο διαμαρτυρίας του πολιτικού συστήματος.

«Διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο μεταναστευτικό, ασκώντας κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι φέρει μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ταυτόχρονα, έστειλε και μήνυμα προς την Ευρώπη, επισημαίνοντας την ανάγκη το πρόβλημα να αντιμετωπισθεί πολιτικά.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αγρότες, χαρακτήρισε το αγροτικό ως εθνικό πρόβλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «για να υπάρχει ισχυρή Ελλάδα, πρέπει να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, για να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, πρέπει να υπάρχει ισχυρός πρωτογενής τομέας».

Αναφερόμενος τέλος στο φορολογικό των αγροτών, είπε ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Γιατί, όπως υποστήριξε, «θα αφανίσουν τον αγροτικό τομέα».

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη καλωσόρισε στο βήμα με μια κρητική μαντινάδα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η Κωνσταντοπούλου στην Κοσιώνη: Δεν έχετε κάνει το μάθημα σας – ΒΙΝΤΕΟ

Κωνσταντοπούλου: Στο δίλημμα ευρώ η δημοκρατία, εγώ απαντώ δημοκρατία – ΒΙΝΤΕΟ

Γεννηματά: Τσίπρας και Μεϊμαράκης βλάπτουν σοβαρά την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ