Κωνσταντοπούλου: Στο δίλημμα ευρώ η δημοκρατία, εγώ απαντώ δημοκρατία – ΒΙΝΤΕΟ

«Στο δίλημμα ευρώ η δημοκρατία, εγώ απαντώ ξεκάθαρα, δημοκρατία», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε ότι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής της χώρας στο εθνικό νόμισμα.

«Οι εταίροι που προσέλαβαν τον ρόλο του εκβιαστή, το κεντρικό ερώτημα που τίθεται είναι αν μπορεί να συνεχίσει η ευρωζώνη να παραβιάζει τους θεμελιώδης κανόνες λειτουργίας της ευρωπαϊκής ένωσης. Τον Σεβασμό στην κυριαρχία των κρατών μελών της, των κοινοβουλίων τους και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες», σχολίασε αρχικά η κ. Κωνσταντοπούλου και συνέχισε:

«Είπαν ότι θα πρέπει να υποκύψετε ως λαός, σε μία συνθήκη αυτουποδούλωσης, να ξεχάσετε τη δημοκρατία, δεν έχετε κοινοβούλιο. Το κοινοβούλιο, πρέπει να ψηφίζει ότι σας στέλνουμε. Πρέπει να ακυρώσετε όλα αυτά που έχετε ψηφήσει και δεν πρέπει να ξανανομοθετήσει το κοινοβούλιο χωρίς να μην έχουν εγκρίνει τους νόμους οι δανειστές».

«Στο δίλλημα ευρώ η δημοκρατία, εγώ απαντώ ξεκάθαρα, δημοκρατία. Όπως και στο δίλλημα δραχμή η Δημοκρατία, απαντώ, πάλι δημοκρατία», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λαφαζάνης: Δεν είμαστε το λόμπι της δραχμής – ΒΙΝΤΕΟ

Γεννηματά: Τσίπρας και Μεϊμαράκης βλάπτουν σοβαρά την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας για συγκυβέρνηση με ΝΔ: Δεν σφάξανε… 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ