Θεοδωράκης: Η αναστολή στις Σκουριές ήταν για να χτυπηθεί ο Λαφαζάνης

«Η πρωτοβουλία Σκουρλέτη για αναστολή των εργασιών λίγες μέρες πριν τις εκλογές, το Ποτάμι εκτιμά ότι έγινε για να χτυπηθεί ο προκάτοχος του Παναγιώτης Λαφαζάνης», υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, συνομίλησε σήμερα το πρωί με τον υπηρεσιακό υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Ι.Γκόλια και τόνισε ότι η τήρηση της νομιμότητας πρέπει να είναι αυτονόητη σε μια ευρωπαϊκή χώρα.

Ειδικά για την πρωτοβουλία Σκουρλέτη για αναστολή των εργασιών λίγες μέρες πριν τις εκλογές, το Ποτάμι εκτιμά ότι έγινε για να χτυπηθεί ο προκάτοχος του Παναγιώτης Λαφαζάνης, αδιαφορώντας για τις δουλειές και τις ζωές 5.000 εργαζομένων.

Παράλληλα επισήμανε ότι πρέπει «να γίνουν σεβαστές από τη διοίκηση οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για το τεράστιο πρόβλημα των εργαζομένων στις Σκουριές» και συνέχισε:

«Το δικαίωμα στην εργασία πρέπει να συνδυάζεται με την προστασία του Περιβάλλοντος κι αυτό το κρίνουν τα όργανα της πολιτείας κι ‘όχι οι κομματικές επιτροπές, που το μόνο που ξέρουν είναι να υπερασπίζονται τις κάθε είδους συντεχνίες, αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που παράγουν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Διαμαντοπούλου για τη ΝΔ: Καμία σχέση με την πραγματικότητα

Ο Μεϊμαράκης πίνει ρακές στην Κρήτη – ΦΩΤΟ 

ΔΗΜΑΡ: 111 στελέχη διαφωνούν με τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ