Μεϊμαράκης: Η χώρα απαιτεί συναινέσεις και συνεννοήσεις

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συνεχίζει για δεύτερη μέρα την περιοδεία του στην Κρήτη. Νωρίτερα επισκέφτηκε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο. Ακολούθως συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους του Νομού Ηρακλείου. Στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο Περάματος, όπου είχε συναντήσεις με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Ήρθα για να στείλω από εδώ το μήνυμα ότι ο δήμαρχος έχει πετύχει δημοτική συνεννόηση, και έχει ποσοστά τα οποία ζηλεύει ο κάθε άλλος δήμαρχος. Ήρθα να πω ότι, όπως ο δήμαρχος πέτυχε αυτές τις μεγάλες πλειοψηφίες, έτσι και στην κεντρική σκηνή μπορούμε να τις πετύχουμε. Και, αλήθεια, πως τις πέτυχε;», ανέφερε αρχικά ο κ. Μεϊμαράκης και συνέχισε:

«Λέγοντας αλήθειες, χωρίς να κοροϊδεύει τους δημότες. Αφιερώνοντας χρόνο στους δημότες, βλέποντάς τους, συζητώντας. Έχοντας καλούς συνεργάτες για αντιδημάρχους για τις θέσεις που απαιτείται στη διοίκηση του Δήμου. Έτσι ώστε όλοι να μπορούν, τουλάχιστον να βρίσκουν μια ανταπόκριση. Δε λέω ότι θα λυθούν όλα τα προβλήματα, αλλά να υπάρχει μια ανταπόκριση, να υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης. Και να λες “το πάλεψα βρε παιδί μου και δεν το κατάφερα εντέλει”. Να ξέρεις όμως ότι το πάλεψε, δεν είναι ότι δεν μου έδωσε σημασία. Λοιπόν, σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα, απαιτεί συναινέσεις, συνεννοήσεις. Και όμως υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που λένε ότι μόνες τους μπορούν να τα καταφέρουν ή ότι αποτελούν εγγύηση για όλα τα ζητήματα ή ότι τα πρόσωπα που ηγούνται μπορούν να δώσουν λύσεις σε όλα. Δείχνουν μια αλαζονεία, έναν εγωκεντρισμό. Αγνοούν το υπόλοιπο κομμάτι του Ελληνικού λαού».

«Εγώ καθαρά σας λέω ότι εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε με όλους τους δημοκράτες, που έχουν άποψη και προτάσεις για να μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις και να βάλουμε τη χώρα στη σωστή πορεία. Ταυτόχρονα θα συνεργαστούμε και θεσμικά με όλους τους φορείς, όπως είναι η αυτοδιοίκηση, τα επιμελητήρια, οι αγροτικές ομοσπονδίες και οι σύλλογοι, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε απόψεις και λύσεις», πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΑΡ: 111 στελέχη διαφωνούν με τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ

Σπίρτζης: Εύχομαι να μην καρποφορήσει ο διαγωνισμός για τα αεροδρόμια…

ΣΥΡΙΖΑ: “Εκστρατεία λάσπης” τα δημοσιεύματα περί ρουσφετιών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ