Τι είπαν Τσίπρας – Μεϊμαράκης για τα… παραπανίσια κιλά

Σε παραπανίσια κιλά, ρακές και κεράσματα επικεντρώθηκε η σύντομη και απρόσμενη συνομιλία που είχαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου οι δύο πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με το Βηματοδότη, ο κ. Τσίπρας είπε στον κ. Μεϊμαράκη ότι… πάχυνε. Με τη σειρά του ο κ. Μεϊμαράκης, αφού τον ρώτησε «αν ακόμη αντέχει» (επειδή, όπως έλεγε, του φάνηκε πολύ κουρασμένος), του ανταπέδωσε το «κομπλιμέντο» περί κιλών:«Και εσύ δεν πας πίσω, Αλέξη…». Αμφότεροι δικαιολόγησαν τα παραπανίσια κιλά (και τις… κοιλίτσες) λόγω των κερασμάτων της προεκλογικής περιόδου. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι«στα Ανώγεια μάς τσάκισαν στις ρακές». Οταν αρέσει κάτι φαγώσιμο ή πόσιμο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιεί πάντοτε τη φράση «το τσάκισα». Οπως συνέβη τις προάλλες όταν ο Χρήστος Σταϊκούρας του πρόσφερε ένα λαχταριστό κοκορέτσι, όταν ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στα μέρη του. Τον ευχαρίστησε την επομένη με τη φράση «το τσάκισα όλο».

Είναι γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας έχει πάρει το τελευταίο διάστημα κάποια κιλά και όπως είπαν στον Βηματοδότη στενοί συνεργάτες του: «Ο Αλέξης πάχυνε γιατί δεν… τρώει. Δεν τρώει όλη την ημέρα λόγω φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνει να φάει, με αποτέλεσμα να τρώει μόνο τα βράδια. Και ξέρετε τι σημαίνει φαγητό μόνο το βράδυ; Οι ευθύνες της διακυβέρνησης και το άγχος τού πρόσθεσαν κιλά. Ε, μπορεί να πιει και καμιά μπίρα και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό». Στην ερώτηση αν ο κ. Τσίπρας κάνει κάποια γυμναστική ώστε να χάσει κιλά και να ξαναβρεί τη φόρμα του η απάντηση ήταν: «Μετά τις εκλογές όλοι θα κάνουμε γυμναστική, είτε το θέλουμε είτε όχι».

 

Διαβάστε επίσης:

Τι είπαν Τσίπρας και Μεϊμαράκης στο πρώτο ανεπίσημο ντιμπέιτ – ΦΩΤΟ

Νέες ΦΩΤΟ από τη συνάντηση Τσίπρα- Μεϊμαράκη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ