Μεϊμαράκης: Θέλουμε περισσότερες επενδύσεις και λιγότερους φόρους – ΒΙΝΤΕΟ

Τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται το κράτος «για να γίνει φιλικό προς τον πολίτη» διατύπωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την ομιλία του στην Κρήτη.

«Δέσμευσή μας είναι να προχωρήσουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται το κράτος για να γίνει φιλικό προς τον πολίτη και να είναι ένα κράτος επιτελικό και όχι ένα κράτος που θα επιβαρύνει με τους φόρους του την ιδιωτική πρωτοβουλία», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Θέλουμε περισσότερες επενδύσεις, αποτελεσματικότερο κράτος, λιγότερους φόρους. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει περισσότερους φόρους, μεγαλύτερο κράτος, λιγότερες επενδύσεις. Εμείς φέρνουμε τις επενδύσεις, αυτός διώχνει τις επενδύσεις. Εμείς μειώσαμε τη φορολογία, αυτός αύξησε την φορολογία. Εμείς είπαμε ότι οι άχρηστοι δεν πρέπει να είναι στο δημόσιο, αυτός τους επανέφερε στο δημόσιο και τους πληρώνουμε και πάλι με τους φόρους μας», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Δική μας απόφαση είναι σε κάθε νομό, σε κάθε περιφέρεια, να δούμε τα πλεονεκτήματα και τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν, να εκμεταλλευτούμε θετικά αυτά τα πλεονεκτήματα και να τα λύσουμε».

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Διαβάστε επίσης:

Υποψήφιος στο Ηράκλειο ο Μεϊμαράκης – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ