Νέα αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ

Νέα αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ

Άλλο ένα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλε νωρίτερα την παραίτησή του. Πρόκειται για τον Γιώργο Παντελίδη ο οποίος στην επιστολή αποχώρησής του κάνει λόγο για ιδιοτελείς μεθοδεύσεις και προχειρότητα που «υπονόμευσαν την ομαλή πορεία προς την ορθή οργάνωση του κινήματος».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Όταν στις 24 Φεβρουαρίου 2012 διάβασα και συνυπόγραψα την ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος αλλά και όταν αγωνιζόμουν για την εκλογική επιτυχία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Έβρο, γνώριζα ότι εξυπηρετώ την αξιοπρέπεια, την λογική και την συνείδηση μου. Πιστέψαμε στην αντικατάσταση του διεφθαρμένου πολιτικού περιβάλλοντος και την δημιουργία ενός αγνού κοινωνικοβαρή και πατριωτικού πολιτικού χώρου.

Όμως οι ιδιοτελείς μεθοδεύσεις, ο παρορμητισμός και η προχειρότητα υπονόμευσαν την ομαλή πορεία προς την ορθή οργάνωση του κινήματος. Ενδεικτικά αναφέρω πως και οι τέσσερις άνθρωποι που στάλθηκαν από το κίνημα στην περιοχή μας, κατέληξαν στις ίδιες διαπιστώσεις και προτάσεις, οι οποίες όμως ανατρέπονταν από εγκάθετα άτομα. Το κίνημα στον Έβρο κατέληξε πεδίο δράσης υβριστών και ανόητων πολιτικών υποκειμένων με τους οποίους δεν μπορώ ούτε να ταυτισθώ ούτε να συνοδοιπορήσω.

Δυστυχώς το κίνημα αλλοτριώθηκε και με την πορεία που έχει πάρει δεν εξυπηρετεί τον αρχικό ενθουσιασμό, τις ιδέες και τις αξίες για τις οποίες ενταχθήκαμε σ’αυτό.

Τιμώντας ειλικρινώς τους ανθρώπους που γνώρισα και συναγωνίστηκα στην σύντομη αυτή πολιτική διαδρομή αλλά και μη αντέχοντας τη βάσανο έκπτωσης της ηθικής , της περηφάνειας και της λογικής, σας δηλώνω πως δεν θα ακολουθήσω την διαγραφόμενη πορεία. Αποχωρώ από την γραμματεία Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Διεθνών Οργανισμών αλλά και από την συντονιστική επιτροπή Αλεξανδρούπολης.

                Σ’ όλους τους συνεργάτες , φίλους αλλά και όσους απλά μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες για το μέλλον, θα παραμείνω με όσες δυνάμεις διαθέτω αρωγός και συνομιλητής.

Με εκτίμηση

Παντελίδης Γεώργιος»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ