• Θεοδωράκης: Παλιό κόμμα και ο ΣΥΡΙΖΑ

  7:04 μμ, Δευτέρα 31 Αυγ 2015 7:04 μμ, Δευτέρα 31 Αυγ 2015

  "Τα παλιά κόμματα - και τώρα πλέον δικαιούμαστε να συμπεριλαμβάνουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά, που έχει μια κυβερνητική αναφορά γύρω στους 7 μήνες - θέλουν να μεταφέρουν την κουβέντα όχι στα προβλήματα, στους τύπους. Εμείς θα επιμείνουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια προεκλογική μάχη για τα προβλήματα των Ελλήνων, για τα προβλήματα της κοινωνίας. Έχουμε λύσεις. Μπορεί τα προβλήματα να είναι δικά τους αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τις λύσεις και να τις προβάλλουμε".

  Τα παραπάνω δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας την προεκλογική αντιπαράθεση των κομμάτων, μετά τη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

  Τόνισε την ανάγκη να σχηματιστεί κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και σημείωσε: "Θα πρέπει οι συνετές δυνάμεις της χώρας να βοηθήσουν η μία την άλλη ώστε να έχουμε ένα άμεσο αποτέλεσμα μετά τις εκλογές και να μην πάμε πάλι σε νέα παλινδρόμηση. Δεν είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, γιατί νομίζουμε ότι στις κορυφές δεν έχουν αλλάξει μυαλά, αλλά νομίζω ότι ο ελληνικός λαός μπορεί να επιβάλει λύσεις στη σωστή κατεύθυνση".

  Υπέρ της εθνικής συνεννόησης με τη βοήθεια όλων των δυνάμεων της χώρας τάχθηκε ο περιφερειάρχης.

  Καλωσορίζοντας τον Σταύρο Θεοδωράκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας είπε ότι "η Κεντρική Μακεδονία έχει ανοιχτές πόρτες σε όσους έχουν ανοιχτά αυτιά. Και ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει ήδη αποδείξει ότι τον ενδιαφέρει στην ουσία και όχι στα λόγια να ακούσει τα προβλήματα της Κ. Μακεδονίας και των συμπολιτών μας".

  "Ακούω πάντα με προσοχή τον συνετό λόγο του περιφερειάρχη", σημείωσε από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε πως έχουν αποκτήσει έναν κώδικα επαφής μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να επικοινωνούν συχνά και να μπορεί ο ένας να συμβουλεύει τον άλλον.

  Ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε τον επικεφαλής του Ποταμιού για την "κακή" πορεία του τρέχοντος ΕΣΠΑ (η κυβέρνηση χρωστάει 40.000.000 ευρώ για έργα που έχουν εκτελεστεί στην Κεντρική Μακεδονία, είπε) και προειδοποίησε για τους κινδύνους σχετικά με το νέο ΕΣΠΑ.

  Μίλησε και για τα προβλήματα στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι έχει καταντήσει "σύγχρονο γεφύρι της Άρτας" που πλέον έχει καταστρέψει επιχειρηματίες και ταλαιπωρεί πολίτες.

  Όσα δεν γίνονται για το Μετρό αποτελούν προσβολή στη Θεσσαλονίκη από το κράτος των Αθηνών, επισήμανε ο κ. Θεοδωράκης.

  Διαβάστε επίσης:

  Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ συνεργάτης του Τσίπρα

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα